marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lara Croft, povestea unei eroine de 430 de milioane de $. Topul celor mai sexy personaje din filme

Cine este cel mai sexy personaj feminin din istoria filmului? Revista britanica Empire a alcatuit un top al celor mai irezistibile personaje feminine. De la Gilda pana la Black Widow, in clasament si-au gasit loc unele dintre cele mai incintate personaje, jucate de actrite frumoase si celebre.

Lara Croft, povestea unei eroine de 430 de milioane de $. Topul celor mai sexy personaje din filme

GALERIE FOTO: Cele mai sexy 24 de personaje feminine din filme

De-a lungul timpului, au existat o serie de personaje care au devenit chiar mai populare decat filmele in care au aparut.

Pentru multe dintre actrite, rolurile de eroine neinfricate au fost rampa de lansare sau definitorii pentru cariera lor. Se pare ca nici dupa 11 ani nimeni nu o poate depasi pe Lara Croft, un rol iconic pentru Angelina Jolie care fara prea mari surprize a confiscat din nou primul loc.  Varianta feminina a lui Indiana Jones, Lara Croft a fost creata de Toby Gard in 1996, cand s-a lansat jocul video.


9 filme tari pe care sa le vezi in acest weekend la cinema


Impactul cultural al personajului inspirat de jocurile video a fost unul urias. Frumoasa si inteligenta cautatoare de comori si arheoloaga detine recordul pentru personajul cu cei mai multi fani la nivel mondial, este considerata un sex simbol si a dat nastere unei adevarate industrii de sute de milioane de dolari de la carti, la jucarii, benzi desenate si linii vestimentare. Este cunoscuta ca cea mai de succes eroina dintr-un joc video si una dintre cele mai populare eroine din filme ce au la baza jocuri video. Cu o avere de 40 de milioane de dolari este considerata una dinte cele mai bogate personaje din filme intr-un top realizat de revista Total Film.

Celebra eroina a fost portretizata de doua ori de Angelina Jolie in filmele Lara Croft: Tomb Raider (2001) si Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (II) (2003). Desi cele doua filme sunt departe de a fi capodopere, au facut incasari spectaculoase ( peste 430 de milioane de $) si au transformat-o pe Angelina intr-un sex simbol.

Cand apare in costum de baie pe jet-ski sau in costum de neopren bine intins pe trupul voluptuos Angie da clasa tuturor Fetelor Bond. Pamela Anderson, Demi Moore, Jeri Ryan si Carla Pivonski au fost actritele luate in considerare pentru acest rol. Angelina Jolie a fost antrenata special pentru acest rol de un agent britanic al Special Air Service, a adoptat un nou look si a avut nevoie de o marire a sanilor pe ecran pentru a se apropia de bustul impresionant al eroinei din jocurile video.


Lara Croft:Tomb Raider ( 2001)
Regie:Simon West
Actori: Angelina Jolie, Jon Voight, Iain Glen
Buget:115 milioane de $
Incasari: 274 milioane de $
 

 


Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)
Regie:Simon West
Actori: Angelina Jolie, Gerard Butler, Chris Barrie
Buget: 95 milioane de $
Incasari: 156 milioane de $


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies