marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lacrimi si emotie la premiile People's Choice. Omagiul adus de Vin Diesel actorului Paul Walker

Publicul american i-a rasplatit, cu premiile People's Choice, pe cei mai indragiti actori si cantareti. Pe lista castigatorilor s-au numarat Johnny Depp si Sandra Bullock, dar si Meghan Trainor si Taylor Kinney, logodnicul lui Lady Gaga.

Lacrimi si emotie la premiile People s Choice. Omagiul adus de Vin Diesel actorului Paul Walker

De la ceremonie nu au lipsit momentele emotionante. Vin Diesel, de pilda, le-a smuls lacrimi spectatorilor cu un omagiu adus regretatului Paul Walker, care i-a fost coleg in filmele din seria Fast and Furious.
 

 

 

Unul dintre primele trofee ale serii a ajuns la Melissa McCarthy, preferata publicului la categoria " cea mai buna actrita de comedie", pentru al doilea an la rand.

Prezentatoarea ceremoniei, Jane Lynch, a parodiat apoi gafa lui Steve Harvey, care a anuntat gresit castigatoarea concursului Miss Universe. De aceasta data, victima "incurcaturii" a fost un anume Tom Lennon.

"Imi pare rau...Stai un pic, o secunda... Trebuie sa imi cer scuze.. Tom Lennon este, de fapt, pe locul 2... Castigatoarea este... Miss Columbia!"


Australianul Chris Hemsworth a fost declarat cel mai bun actor de actiune pentru rolul din "Thor".
 

Cel mai bun film de actiune a fost ales "Furios si Iute", partea a 7-a. Vin Diesel a vent sa ridice premiul si i-a emotionat pe toti cu un tribut adus regretatului sau coleg, Paul Walker, care a murit intr-un accident de masina: "Cand nu am vrut sa ne mai intoarcem pe platourile de filmare, dupa tragedie , dragostea voastra, a tuturor, ne-a ajutat sa terminam filmarile. Iar acum stau aici si primesc mesajul vostru cum ca este filmul vostru preferat".

Sandra Bullock a fost aleasa actrita favorita a americanilor, iar Johnny Depp a primit acelasi trofeu, la categoria masculina.

Logodnicul lui Lady Gaga, Taylor Kinney, a primit si el un premiu, pentru cel mai bun actor dramatic, la categoria seriale de televiziune.

Cantareata Meghan Trainor a castigat un premiu pentru cel mai bun album, Title. La capitolul recitaluri s-au remarcat Jordan Smith, castigatorul show-ului "Vocea Americii".

La capitolul "seriale", castigatoarele au fost Anatomia lui Grey si Teoria Bing Bang. Realizatoarea de talk show Ellen De Generes a primit si ea un premiu , pentru activitatea caritabila.
 

Vedeta a strans pana acum peste 50 de milioane de dolari pentru organizatii umanitare.

 

Sursa: Stirile PRO TV


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies