marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 31 de ani, Scarlett Johansson este cea mai profitabila actrita din toate timpurile: fimele ei au strans incasari de 3,3 miliarde de dolari

Scarlett Johansson, in varsta de 31 de ani, a fost desemnata actrita ale carei filme au generat cele mai mari incasari din toate timpurile, informeaza site-ul revistei People, conform News.ro

La 31 de ani, Scarlett Johansson este cea mai profitabila actrita din toate timpurile: fimele ei au strans incasari de 3,3 miliarde de dolari

Filmele vedetei americane au generat impreuna incasari de 3,3 miliarde de dolari in box office-ul nord-american, gratie carora Scarlett Johansson ocupa locul al 10-lea in clasamentul general al actorilor si actritelor de la Hollywood, potrivit boxofficemojo.com.

Desi este cea mai tanara din Top 10, Scarlett Johansson este actrita cel mai bine plasata si a fost depasita doar de Harrison Ford, Samuel L. Jackson, Morgan Freeman, Tom Hanks, Robert Downey Jr., Eddie Murphy, Tom Cruise, Michael Caine si Johnny Depp.

Urmatoarele actrite din clasamentul general sunt Cameron Diaz, pe locul al 19-lea, Helena Bonham Carter, pe locul al 26-lea, Cate Blanchett, pe locul al 29-lea, Julia Roberts, pe locul al 30-lea, Elizabeth Banks, pe locul al 31-lea, Emma Watson, pe locul al 32-lea, si Anne Hathaway pe locul al 50-lea.
Scarlett Johansson a interpretat personajul Natasha Romanoff - supranumita si ”Vaduva neagra” - in cinci Marvel: ””Iron Man - Omul de otel 2” (2010), ”Razbunatorii/ The Avengers” (2012), ”Capitanul America: Razboinicul iernii” (2014), ”Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron” (2015) si ”Capitanul America: Razboi civil” (2016). In 2016, a asigurat si vocea pitonului Kaa din filmul ”Cartea Junglei” si a jucat in comedia ”Ave, Cezar!”.

Scarlett Johansson, nascuta pe 22 noiembrie 1984, este o actrita americana de film. S-a remarcat cu rolul din filmul ”Imblanzitorul de cai/ The Horse Whisperer (1998), regizat de Robert Redford, devenind una dintre cele mai solicitate tinere actrite de la Hollywood. A beneficiat de cronici favorabile pentru rolurile din ”O lume de fantome/ Ghost World”, ”Rataciti printre cuvinte/ Lost in Translation”, ”Fata cu cercel de perla/ Girl with a Pearl Earring”, ”Insula/ The Island”, ”Dulcele sarut al Daliei/ The Black Dhalia” si ”Vicky Cristina Barcelona”, iar in ultimii ani a impresionat in filmele inspirate din universul benzilor desenate Marvel.

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies