marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart si Robert Pattinson vor sa faca un nou film impreuna: o poveste de dragoste interzisa

Starurile francizei Twilight, Kristen Stewart si Robert Pattinson planuiesc sa apara din nou impreuna pe marile ecrane intr-o noua poveste de dragoste profitand de puterea de box office pe care o au cei doi actori, scrie Hollywood Life .

Kristen Stewart si Robert Pattinson vor sa faca un nou film impreuna: o poveste de dragoste interzisa

 

Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 2 a facut incasari mondiale de 796 milioane de $ in aceasta toamna, nu e de mirare ca Kristen Stewart si Robert Pattinson vor sa profite in continuare de atractia lor pe marile ecrane. Se pare ca producatorii de la Hollywood alearga dupa cei doi, incercand sa-i aduca la cinema din nou impreuna, intr-o noua poveste de dragoste. Presa americana anunta ca cele doua vedete sunt interesate de un remake al filmului The Sandpiper din 1965 cu Elizabeth Taylor si Richard Burton in rolurile principale.

Filmul spune poveste Laurei Reynolds, o tanara mama celibatara si lipsita de prejudecati, care il seduce pe preotul ce conduce scoala la care invata fiul ei. Filmul nu a fost confirmat oficial de niciun producator.


Pana atunci, Pattinson, in varsta de 26 de ani, va incepe in ianuarie 2013 filmarile la The Rover, un western futuristic, plasat in desertul australian, in care joaca alaturi de Guy Pearce si Scoot McNairy. In varsta de 22 de ani si proaspat declarata de Forbes pe locul 2 in topul celor mai profitabile actrite din industria de film, Stewart se pregateste de Snow White and the Huntsman 2 si de comedia Focus pentru care are nevoie de un nou partener dupa ce Ben Affleck a refuzat sa joace.
 

 

GALERIE FOTO: 100 de imagini din viata lui Kristen Stewart

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies