marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart si Robert Pattinson au oferit primul interviu dupa despartire pentru MTV

Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner au oferit pentru MTV primul interviu video dupa scandalul care le-a sifonat imaginea vedetelor din Twilight ijn aceasta vara.

Kristen Stewart si Robert Pattinson au oferit primul interviu dupa despartire pentru MTV


GALERIE FOTO: 80 de imagini din viata lui Kristen Stewart
 

Mult asteptata premiera a lui Twilight: Breaking Dawn - Part 2 va marca finalul unei ere, cel putin pentru cele trei vedete din rolurile principale, scrie MTV pe site-ul oficial. Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner prezinta imagini in exclusivitate din Twilight: Breaking Dawn - Part 2 si vorbesc despre relatiile dintre ei pentru prima data dupa aventura lui Kristen Stewart cu regizorul Rupert Sanders. Tradarea acesteia a pus capat legaturii sale cu Robert Pattinson. Cei doi insa se pare ca s-au iertat reciproc si dezvaluie daca sunt sau nu cu adevarat impreuna in cadrul interviului.

 

Desi Kristen Stewart nu a mai fost preferata fanilor dupa scandalul de infidelitate, actrita a parut degajata si relaxata, in compania celor doi colegi, Robert Pattinson si Taylor Lautner. Kristen a marturisit ca ii era dor de turneul de promovare, mentionand ca se bucura sa isi revada colegii: "Pentru ultimele evenimente de presa, ne-au trimis separat, ceea ce mi se pare absurd. Ne place foarte mult sa petrecem timpul impreuna" a mai spus aceasta. In interviu, Pattinson si Stewart au dat de inteles ca s-au impacat si relatia lor pare sa fie din nou una fericita, dupa ce au fost impreuna la o petrecere de Halloween. "Ne-am distrat, desi aratam ciudat", au spus cei doi. Kristen s-a inspirat de la Natalie Portman in drama Closer si a purtat o peruca roz pe care o purta actrita in film, iar iubitul ei, Pattinson, a purtat o masca bizara, declarand ca seamana cu un ucigas in serie.

 

 

Cei de la MTV i-au pregatit o surpriza lui Kristen si au prezentat imagini cu ea dintr-un interviu mai vechi din 2008, cand aceasta promova primul film Twilight si avea doar 18 ani. Aceasta a fost vizibil rusinata, s-a ridicat de pe scaun si isi punea mana la ochi: "O, Doamne, de ce aratati asa ceva? Nimeni nu stia cine suntem pe vremea aceea".


Inainte ca vedetele sa vina in platoul de la MTV, fanii americani au putut sa intre in contact cu cele trei staruri adresandu-le intrebari pe pagina oficiala de Twitter a celor de la MTV. Cuplul a avut mai multe aparitii publice dupa impacare, cea mai recenta fiind la concertul sustinut de Prince in Los Angeles, weekend-ul trecut, iar Kristen a vorbit in presa despre ceea ce a invatat din greseala ei. "Trebuie sa te impaci cu temerile tale. Daca esti o persoana onesta, vei face greseli, dar totul va fi OK. Cele mai interesante lucruri se intampla dupa ce faci greseli", a marturisit Kristen Stewart.
 


 

In ultimul film al francizei ce va avea premiera pe 16 noiembrie, Bella (Kristen Stewart) si Edward (Robert Pattinson) au parte de probleme din cauza fiicei lor, Renesmee, care este jumatate om, jumatate vampir. Bella descopera noi puteri si da o noua definitie vampirilor nou-nascuti. Aceasta este in pericol din cauza marelui clan conducator Volturi, pregatit pentru marea batalie.

Regizorul Bill Condon, cel care s-a ocupat de cele doua parti ale ultimului film din serie, le transmite fanilor ca ultimul film, Saga Amurg: Zori de zi – Partea II, se va concentra mai mult pe vampiri: “"Pana acum i-am vazut pe vampiri de la distanta. In partea a doua vom vedea vampirii prin ochii Bellei dupa ce are loc transformarea. E ca si cum noi cu totii suntem vampiri", a declarat regizorul.
 

 

 

Taylor Lautner, 20 de ani, Kristen Stewart, 22 de ani si  Robert Pattinson, 26 de ani nu au mai aparut impreuna de la Conventia Comic Con, din luna iulie.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies