marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart se arunca de pe o stanca: noul film al actritei a fost comparat cu seria Lord of The Rings

Snow White And The Huntsman se anunta o ecranizare interesanta dupa vestitul basm al Albei Ca Zapada mai ales ca de aceasta data o sa fie ceva diferit fata de linia originala a povestii. La nivel vizual, noul trailer al filmului produs de Universal Pictures i-a dat deja pe spate pe cei care l-au vizionat.

Kristen Stewart se arunca de pe o stanca: noul film al actritei a fost comparat cu seria Lord of The Rings

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU 40 DE IMAGINI DIN Snow White and the Huntsman

Kristen Stewart se lupta ca o razboinica cu monstri gigantici, aduna o armata intr-un peisaj medieval plin de cavaleri, soldati in armuri si castele si ajunge in mijlocul unor batalii epice - acesta este pe scurt noul trailer pentru productia de 100 de milioane de dolari care va ajunge peste 2 luni in cinematografe si pe care Universal vrea sa o  transforme intr-o trilogie asemanatoare seriei Lord of the Rings.


Fanii vor avea ocazia sa o vada pe Kristen Stewart in scene de actiune asa cum nu au mai vazut-o pana acum. "M-am ranit de multe ori filmand aceasta productie. Am sarit de pe stanci, am calarit cai, ceea ce ma inspaimanta, insa este si ceea ce m-a atras cel mai mult la acest film" a povestit actrita care pe 9 aprilie va face 22 de ani.


Atunci cand Alba ca Zapada (Kristen Stewart) se ascunde in Padurea Neagra de furia Reginei Malefice (Charlize Theron) Vanatorul Eric ( Chris Hemsworth) trimis sa o ucida, o ia sub aripa sa si o transforma intr-o razbonica care-si formeaza o armata pentru a-si recuceri regatul.


"Ironic Alba Ca Zapada este unul dintre cele mai cunoscute basme din lume, insa de putine ori a fost spus cu succes pe marele ecran. Toata lumea vorbeste despre versiunea creata de Disney in 1937, insa cred ca dupa 60 de ani avem voie sa facem o alta versiune.


M-am intors la toate simbolurile care l-au facut celebru: oglinda, sarutul, marul otravit, gelozia, insa m-am intrebat cum trebuie retransmise astfel incat sa fie mai actuale si pe gustul unui public mai matur. Nu ne-am limitat doar la efecte CGI, intreg filmul reprezinta modul in care infloreste povestea initiala" a povestit regizorul peliculei Rupert Sanders pentru Hollywood Reporter.


Pentru ca a ramas fara actori pitici, regizorul Tarsem Singh i-a folosit pe toti in comedia inspirata din acelasi basm - Mirror, Mirror cu Lily Collins ( Alba ca Zapada), Julia Roberts ( regina) si Armie Hammer (printul) - regizorul Rupert Sanders a povestit cum a creat pitici cu ajutorul CGI.

"Mi-am dorit sa lucrez cu actori ca Bob Hoskins, Ian McShane, Ray Winstone potriviti mai mult pentru un film cu gangsteri, asa ca i-am transformat in pitici cu ajutorul efectelor speciale" a mai povestit regizorul. Snow White And The Huntsman se lanseaza pe 1 iunie 2012.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies