marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart, o schimbare de stil remarcabila. Cum a aparut la promovarea noului ei film, Still Alice

Kristen Stewart a renuntat la tinutele androgine si a aratat ca o adevarata lady la promovarea celui mai recent film al sau, Still Alice. Kristen le-a eclipsat cu tinuta aleasa si cu machiajul spectaculos pe colegele sale Julianne Moore si Kate Bosworth.

Kristen Stewart, o schimbare de stil remarcabila. Cum a aparut la promovarea noului ei film, Still Alice


Kristen Stewart
a renuntat la aspectul neingrijit si a aratat impecabil la premiera noului ei film, Still Alice. Ea joaca alaturi de Julianne Moore si Kate Bosworth, iar Moore tocmai a primit nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal.


Kristen Stewart a purtat o rochie Roksanda, neagra si transparenta, accentuandu-si talia cu o curea rosie. Actrita si-a completat look-ul cu o pereche de sandale elegante Barbara Bui, negre.

 

 

Kristen a impresionat insa cel mai mult cu machiajul superb care i-a pus in valoare ochii verzi. Vedeta si-a conturat ochii cu un fard albastru, iar efectul a fost spectaculos.


In film, ea este fiica personajului interpretat de Julianne Moore. Ea joaca rolul unei profesoare de lingvistica de la Universitatea Columbia, care este diagnosticata cu o forma rara de Alzheimer la o varsta la care in mod normal aceasta boala nu ar trebui sa apara. Productia regizata de Richard Glatzer si Wash Westmoreland prezinta pas cu pas transformarea prin care trece Alice Howland, de la femeia puternica, cu o cariera impresionanta, care are totul sub control, la o femeie dezorientata, aflata in cautarea unui echilibru si a existentei pe care o pierde de la o zi la alta.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies