marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart isi arata rochia de Alba Ca Zapada din noul ei film Snow White and the Huntsman

Eroina din Twilight, Kristen Stewart si-a facut aparitia in prima imagine cu rochia pe care o va purta in mult asteptata adaptare a basmului Alba ca Zapada.

Kristen Stewart isi arata rochia de Alba Ca Zapada din noul ei film Snow White and the Huntsman

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!
 

Actrita de 21 de ani a avut mari batai de cap cu cateva din scenele pentru urmatorul ei film Snow White and the Huntsman pentru care a filmat pe o plaja in Scotia.


Cu o rochia pe jumatate distrusa si uda, Kristen Stewart a oferit ipostaze dramatice pentru pelicula care va fi lansata in iunie 2012 si care va fi o trilogie.


Kristen Stewart a fost incantata sa joace rolul unei Albe ca Zapada deloc conventionala in varianta celor de la Universal a basmului Fratilor Grimm. Atunci cand Regina Malefica (Charlize Theron) ii da ordine Vanatorului (Chris Hemswort) ca Alba ca Zapada sa fie ucisa, acesta devine protectorul si mentorului ei in lupta pentru a o invinge pe mama vitrega. Astfel celebra eroina ajunge o adevarata razboinica.


Filmul regizat de Rupert Sanders ii are in rolurile principale pe Kristen Stewart (Alba ca Zapada), Charlize Theron (in rolul reginei malefice), Chris Hemsworth (vanatorul), Sam Clafli (printul), Liberty Ross si Noah Huntley (parintii Albei ca Zapada).


Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies