marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart, dezamagita de celebritate: de ce vrea sa stea departe de Hollywood si ce a declarat despre celebra scena de dragoste din Twilight

Kristen Stewart a evoluat de la tanara Bella Swan, care se indragostea de vampiri stralucitori in seria Twilight, franciza cinematografica adaptata dupa celebra serie de carti cu acelasi nume. Acum, la 3 ani dupa terminarea filmelor care au facut-o celebra la nivel mondial, Kristen Stewart face dezvaluiri incredibile.

Kristen Stewart, dezamagita de celebritate: de ce vrea sa stea departe de Hollywood si ce a declarat despre celebra scena de dragoste din Twilight

In cel mai recent numar al revistei Harper's Bazaar, Kristen Stewart ofera un interviu deschis, in care impartaseste cu fanii sai frustrarile pe care ti le poate provoca Hollywood-ul, dar vorbeste si despre Twilight, in special despre scena de dragose dintre cei doi protagonisti, din penultimul film al seriei.

Actrita de 25 de ani a marturisit ca presiunea a fost imensa atunci cand filma Twilight datorita asteptarilor foarte mari pe care le aveau fanii, mai ales cand venea vorba de momentele intime intre Bella si Edward, interpretat de Robert Pattinson. Frenezia fanilor era de nestapanit in toate perioada in care au fost facute filmele, asa ca presiunea era uriasa.


Asa ca, pentru Kristen Stewart, sa filmeze scene de sex alaturi de fostul ei iubit, Robert Pattinson, care la acea vreem, formau un cuplu,  a fost "grotesc de incomfortabil", conform declaratiilor facute in Harper Bazaar UK.

"Pentru Twilight, a trebuit sa faceam cea mai cool si grozava scena de sex din toate timpurile. Trebuie sa fie inumana si tandra in acelasi timp, sa para ca este cea mai buna partida de sex posibila. Si ne-am intrebat cum naiba facem asa ceva? A fost o agonie, ceea ce e trist, pentru ca mi-am dorit sa fie foarte buna scena respectiva" a declarat Kristen Stewart.


Vedeta a vorbit si despre cat de mult trebuie sa munceasca femeile la Hollywood pentru a fi luate in serios, spre deosebire de barbati, care primesc mult mai usor roluri si proiecte. "Este dezgustator cat de sexist este inca Hollywood-ul. Este jignitor, o nebunie!" Kristen Stewart a fost protagonista unor scene nud, in special in filmul "On Te Road" si explica ce anume convinge o actrita cunoscuta sa renunta la haine. "Cred ca daca o actrita celebra se dezbraca intr-un film in care are un rol deosebit, atunci ii ofera eleganta".
 

 


Intre timp, Kristen Stewart face tranzitia cu brio de la idolul adolescentilor la o actrita serioasa, care incearca prin rolurile ei sa exprima sarcasmul si ironia vietii de la Hollywood. Cel mai recent film al ei, "Cloud of Sils Maria" i-a adus premiul Cesar pentru cea mai buna actrita, fiind prima actrita americana recompensata cu acest trofeu.


In urmatorii doi ani, ea pregateste 6 filme, inclusiv prima colaborare cu regizorul Woody Allen.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies