marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart are un rol sexy si indraznet in filmul de actiune Cali

Vedeta francizei Twilight, Kristen Stewart, va juca intr-un film de actiune realizat de Voltage Productions, cei care au produs si pelicula premiata cu Oscar - "The Hurt Locker".

Kristen Stewart are un rol sexy si indraznet in filmul de actiune Cali

Cali va spune povestea unui cuplu noncomformist format din Mya (Kristen Stewart) si Chris.  Pentru a face rost de bani, Mya se implica intr-un film snuff in care i se insceneaza moartea. Atunci cand sora sa mai mica ajunge in pericol, Mya se vede nevoita sa „invie" si sa se confrunte cu o lume violenta si plina de pericole.

Filmul este scris de Michael Diliberti care a semnat si scenariul de la "30 Minutes or Less" si va avea elemente de comedie.
 

"Kristen Stewart este echilibrul perfect intre putere si sex appeal" a declarat unul dintre producatorii peliculei pentru thewrap.com. Filmul nu are inca un regizor iar producatorii cauta un partener pentru Kristen Stewart. "Este un rol sexy, indraznet si intunecat" au mai dezvaluit producatorii.


In iunie, actrita se transforma intr-o Alba ca Zapada razboinica intr-un film cu multe scene de lupta si care promite sa fie extrem de atragator din punct de vedere vizual - Snow White And The Huntsman. Filmul in care apare alaturi de Chris Hemsworth si Charlize Theron are sansa sa devina a doua franciza in care este implicata actrita: producatorii intentionand sa-l transforme intr-o trilogie.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies