marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart: actrita a fost provocatoare si in Londra cu o tinuta ce a facut furori la premiera filmulului Amurg, Zori de Zi - Partea II

Kristen Stewart a uimit prin tinuta provocatoare si feminina in care si-a facut aparitia la premiera din Marea Britanie a ultimului film din seria "Amurg/ Twilight" -  Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 2. Actrita  in varsta de 22 de ani a purtat un costum din dantela neagra, transparent.

Kristen Stewart: actrita a fost provocatoare si in Londra cu o tinuta ce a facut furori la premiera filmulului Amurg, Zori de Zi - Partea II


Robert Pattinson si Kristen Stewart, dar si Taylor Lautner alaturi de MyAnna Buring au atras sute de fani si fotografi aseara in Leicester Square din Londra unde a avut loc premiera de gala pentru Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 2, care prezinta finalul povestii de dragoste a vampirului Edward si muritoarei Bella. Filmul va fi difuzat, incepand de vineri, in cinematografele din Romania.

Cum era de asteptat toata lumea a fost cu ochii pe tinuta lui Kristen Stewart care a uimit din nou, dupa ce in urma cu doua zile la premiera din Los Angeles, a facut furori cu o rochie transparenta. De aceasta data dantela si paietele i-au acoperit doar zonele intime, iar costumul a avut un decolteu enorm la spate.
 


Lansata in 2008, prima parte a francizei "Amurg" a transformat povestea de iubire a muritoarei Bella si a vampirului Edward intr-un adevarat fenomen global, cucerind rapid publicul din intreaga lume si depasind recorduri dupa recorduri. Dovada a succesului la public de care s-au bucurat, primele patru filme ale seriei - "Amurg", "Saga Amurg: Luna Noua", "Saga Amurg: Eclipsa" si "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1" - au inregistrat incasari record in lumea intreaga, in timp ce romanele care stau la baza francizei au devenit adevarate succese comerciale.Pana in prezent, franciza "Amurg" a avut incasari de peste 2,5 miliarde de dolari la nivel mondial.


Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 2  doboara, la randul ei, recorduri inca dinainte de lansare, trailerul oficial al filmului adunand peste 7 milioane de vizualizari in doar 24 de ore de la lansarea pe site-ul yahoo.com.


Fanii fenomenului "Amurg" vor fi surprinsi si pe deplin cuceriti de actiunea din capitolul final, in care familia si iubirea sunt obiectivele principale. Noi personaje controversate, dovezi de dragoste nemuritoare si o lupta de proportii epice vor intregi o poveste universal adorata, cu milioane de fani din intreaga lume.

 

GALERIE FOTO: 100 de imagini din viata si cariera lui Kristen Stewart


Dupa nasterea fiicei sale Renesmee, Bella incepe sa profite de noua ei viata de vampir si de puterile dobandite. Bucuria ei este insa una de scurta durata, din cauza aparitiei unui alt vampir, Irina, care crede ca Renesmee este un "copil nemuritor" si ii dezlantuie din nou pe Volturi impotriva clanului Cullen. Pentru ca autoritatea vampirilor ii condamna imediat la moarte pe copiii transformati in vampiri, din cauza faptului ca sunt incontrolabili, viata lui Renesmee este pusa in mare pericol.


Prinsi intr-o lupta cumplita pentru supravietuire, Edward si Bella incearca sa se alieze cu toate clanurile de vampiri din lume, pentru a le aduce ca martori in fata Volturilor, in apararea fiicei lor.

 

Detinatorul unui premiu Oscar Bill Condon semneaza regia filmului "Saga Amurg: Zori de zi - Partea a 2-a".

 

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies