marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Bell si Jenna Dewan Tatum au realizat un pictorial nud. Cum arata cele doua actrite la un an dupa ce au devenit mame

La mai putin de un an de cand au nascut, Jenna Dewan Tatum si Kristen Bell au realizat un pictorial nud pentru numarul din mai al revistei Allure.

Kristen Bell si Jenna Dewan Tatum au realizat un pictorial nud. Cum arata cele doua actrite la un an dupa ce au devenit mame

Cele doua actrite au lasat deoparte inhibitiile si au pozat fara haine pentru o sedinta foto incendiara, in care si-au expus corpurile la mai putin un an de cand au nascut.


"Channing a fost alaturi de mine. Stie ca ma simt foarte confortabil cu corpul meu", a declarat Jenna Dewan Tatum (33 de ani), sotia lui Channing Tatum cu care are o impreuna o fetita, pe Everly.


Si Kristen Bell a demonstrat cat de bine arata, desi in urma cu un an a adus-o pe lume pe Lincoln, aceasta fiind casatorita cu Dax Shepard. In urma cu cateva zile, actrita a declarat la emisiunea lui Ellen Degeneres ca emisiunea sa preferata era Naked and Afraid.
 


In iunie, Jenna Dewan Tatum a adus pe lume pe micuta Everly Tatum, la Londra, unde cei doi s-au mutat din cauza filmarilor pe care Channing le are pentru filmul Jupiter Rising. Jenna si Channing sunt casatoriti de patru ani, ei fiind impreuna din 2005, atunci cand s-au intalnit pe platourile de filmare pentru Step Up.

 
Ascensiunea sa la Hollywood a fost una surprinzatoare, filmele sale realizand in 2012 incasari mondiale de 600 de milioane de $. Actorul trebuia sa lanseze tot in 2012 si continuarea blockbusterului din 2009 - G.I. Joe: Retaliation, insa producatorii au decis sa amane productia nemultumiti de reactia fanilor la vestea ca personajul jucat de Tatum moare in primele minute din film, iar filmul s-a lansat in primavara lui 2013.


 


In 2014, fanii il vot vedea in super productia Jupiter Ascending, un film SF regizat de fratii Wachowski, dar si in 22 Jump Street, continuarea comediei de succes din 2011.


Galerie foto


Modifică setările cookies