marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kim Basinger va juca in urmatoarele filme din seria "Fifty Shades of Grey".  Ce rol va interpreta actrita premiata cu Oscar

Kim Basinger va juca in franciza "Fifty Shades of Grey". Anuntul a fost facut oficial de catre producatori.

Kim Basinger va juca in urmatoarele filme din seria Fifty Shades of Grey . Ce rol va interpreta actrita premiata cu Oscar

Celebra actrita va juca rolul Elenei Lincoln, prima iubita dominatrix a lui Christian Grey, mult mai mare decat el, anunta Variety.

Elena este si partenera de afaceri cu Christian Grey, foarte buna prietena cu mama chipesului miliardar si prima persoana care l-a introdus in lumea sado-mascochistilor.

Insa, conform povestii din romanele scrise de E.L. James, Anastasia Steele nu este de acord cu aceasta prietenie si considera ca ea i-a facut mai mult rau tanarului Christian Grey. O confruntare intre cele doua va fi unul dintre punctele culminante ale urmatorului film.

 

Cei de la Universal vor filma simultan "Fifty Shades Darker" si "Fifty Shades Freed", bazate pe urmatoarele doua romane din serie. "Fifty Shades Darker" se va lansa pe 10 februarie 2017, iar regia e semnata de James Foley.

Kim Basinger a fost recompensata cu premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar, in "L.A. Confidential", in 1998. Insa, ea devenit celebra la nivel global cu filmul erotic "Noua saptamani si jumatate".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies