Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kim Basinger va juca in urmatoarele filme din seria "Fifty Shades of Grey".  Ce rol va interpreta actrita premiata cu Oscar

Kim Basinger va juca in franciza "Fifty Shades of Grey". Anuntul a fost facut oficial de catre producatori.

Kim Basinger va juca in urmatoarele filme din seria  Fifty Shades of Grey .  Ce rol va interpreta actrita premiata cu Oscar

Celebra actrita va juca rolul Elenei Lincoln, prima iubita dominatrix a lui Christian Grey, mult mai mare decat el, anunta Variety.

Elena este si partenera de afaceri cu Christian Grey, foarte buna prietena cu mama chipesului miliardar si prima persoana care l-a introdus in lumea sado-mascochistilor.

Insa, conform povestii din romanele scrise de E.L. James, Anastasia Steele nu este de acord cu aceasta prietenie si considera ca ea i-a facut mai mult rau tanarului Christian Grey. O confruntare intre cele doua va fi unul dintre punctele culminante ale urmatorului film.

 

Cei de la Universal vor filma simultan "Fifty Shades Darker" si "Fifty Shades Freed", bazate pe urmatoarele doua romane din serie. "Fifty Shades Darker" se va lansa pe 10 februarie 2017, iar regia e semnata de James Foley.

Kim Basinger a fost recompensata cu premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar, in "L.A. Confidential", in 1998. Insa, ea devenit celebra la nivel global cu filmul erotic "Noua saptamani si jumatate".

 


Galerie foto


Cele mai citite

42 de actori nedreptatiti de Academia Americana de Film: ce staruri uriase n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare

Din galeria actorilor care nu s-au bucurat de aprecierea Academiei Americane de Film  cu un Oscar pentru interpretare fac parte nume grele, actori cu un talent impresionant care insa au fost trecuti cu vederea. Robert Redford, Charlie Chaplin, Cary Grant, Peter O'Toole, Edward Norton, Leonardo DiCapio sau Johnny Depp sunt printre cei mai iubiti si talentati actori care n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare.

Citeste mai mult ►