marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kevin Spacey: starul serialului House of Cards il va juca pe Winston Churchill in filmul Captain of The Gate, afla povestea

Actorul american Kevin Spacey il va interpreta pe Winston Churchill intr-un film biografic care va prezenta felul in care fostul premier britanic si-a aparat tara in fata agresiunii lui Hitler.
 

Kevin Spacey: starul serialului House of Cards il va juca pe Winston Churchill in filmul Captain of The Gate, afla povestea

Potrivit publicatiei The Hollywood Reporter, filmul se va intitula "Captain of the Gate" si va prezenta felul in care Winston Churchill - care a fost premier al Marii Britanii din 1940 pana in 1945 si din 1951 pana in 1955 - a infruntat Parlamentul britanic pentru a lua deciziile necesare pentru a-si proteja tara de agresiunea nazista in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, informeaza contactmusic.com.Filmul va avea un buget de circa 20 milioane de dolari si va fi produs de compania Sierra/Affinity in colaborare cu StudioCanal. Scenariul este scris de Ben Kaplan, cunoscut pentru scenariul unui documentar de televiziune despre fostul presedinte american Ronald Reagan.

 


Churchill a fost prim-ministru al Marii Britanii in perioada 1940-1945 si apoi in 1951-1955. Este considerat a fi unul dintre cei mai iscusiti conductori ai secolului 20. Filmul prezinta modul in care el se opunea Parlamentului pentru a apara atat tara, cat si intreaga lume de pericolul celui de-al Treilea Reich al lui Adolf Hitler.


Kevin Spacey nu e strain de rolurile politice, facand furori in seiralul de drama House of Cards. El interpreteaza rolul protagonistului din House of Cards, marcand astfel intoarcerea dupa 20 de ani intr-un serial. Personajul incearca sa ajunga secretar de stat in SUA, insa misiunea nu se dovedeste deloc usoara, ci plina de decizii radicale.

Serialul il urmareste pe Francis Underwood, interpretat de Kevin Spacey, un congressman cu acces la multe dintre secretele politicienilor si care este dispus sa le tradeze pe toate pentru a ajunge secretar de stat. Atunci cand noul presedinte al SUA alege un alt secretar de stat decat Francis Underwood (Kevin Spacey), un democrat din Carolina de Sud care ravnea acest post, Francis decide sa se razbune si sa gaseasca o noua modalitate de ascensiune politica cu ajutorul sotiei sale fara scrupule Claire (Robin Wright), a unei reporterite ambitioase (Kate Mara) si a unui congressman plin de probleme (Corey Stoll). Productia a carui producator este David Fincher este un pariu ce a costat 100 de milioane de $ al celor de la Netflix si schimba toate regulile in materie de productie de seriale.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies