marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kelly din Married with Children s-a transformat dintr-o adolescenta rebela intr-o frumoasa mamica. Cum arata actrita de 40 de ani

Devenita celebra datorita rolului din serialul ”Married with Children”, atunci cand interpreta rolul prostutei Kelly, actrita de 40 de ani s-a transformat acum intr-o mamica frumoasa a trei copii.

Kelly din Married with Children s-a transformat dintr-o adolescenta rebela intr-o frumoasa mamica. Cum arata actrita de 40 de ani

Galerie foto: Ce s-a intampat cu actorii din Familia Bundy!


Viata actritei Christina Applegate nu a fost deloc una usoara. Cu toate ca a cunoscut succesul profesional inca de tanara, vedeta s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, ea descoperind la varsta de doar 36 de ani ca sufera de cancer mamar.

 

Dupa o lupta crancena cu boala si o dubla masectomie, actrita care isi dorea din suflet sa devina dn nou mamica si-a asumat riscul si a nascut o fetita superba pe nume Sadie Grace. In varsta de 40 de ani, acum Applegate are acelasi program incarcat si alearga permanent intre casa si platourile de filmare, luandu-si foarte in serios rolul de mamica.

 

 

Serialul creat de Ron Leavitt si Michael G. Moyer si difuzat de canalul american Fox timp de 11 sezoane din 1987 pana in 1997 a reprezentat o adevarata revolutie in istoria sitcom-urilor si ramane incredibil de amuzant chiar si dupa 25 ani. Married with Children a creat personaje iconice si a devenit o inovatie de succes in peisajul serialelor din anii '80: toate sitcom-urile de comedie realizate dupa Familia Bundy au ceva ce pleaca de la acest serial fantastic.


Showul i-a transformat in adevarate staruri pe Ed O'Neill - Al Bundy, Katey Sagal - Peggy Bundy, David Faustino - Bud Bundy si Christina Applegate - Kelly Bundy in rolurile unui tata,  vanzator de pantofi, lenes, obsedat de decolteuri si de fotbal, o mama cheltuitoare fara margini si o sotie parazit, o fiica blonda, cu un fizic trasnet, insa cam parasuta si un fiu plin de umor negru care viseaza doar la agatat fete.

 


Revista Time a plasat serialul in topul celor mai bune 20 de showuri TV realizate vreodata iar genericul cu celebra melodie "Love and Marriage" a intrat in istorie. Serialul a fost nominalizat la 7 Globuri de Aur si a ajuns extrem de popular in SUA, insa audientele nu au fost extrem de ridicate pentru ca postul Fox se lansase cu un an inainte de inceperea show-ului si era necunoscut pentru publicul american.

 

Dupa succesul din Married with Children, Christina Applegate si-a continuat cariera in cinematografie, obtinand roluri celebre in serialele Jesse (1998-2000), Samantha Who? (2007-2009), Up All Night (2011-prezent), dar si in filmele Don't Tell Mom the Babysitter's Dead, The Big Hit, Alvin and the Chipunks si Hall Pass.

Citeste si:

- Iti aduci aminte de Lavinia, ex - Spicy? Uite cum a ajuns sa arate acum: nu o mai recunoste nimeni
- Imaginea pe care fanii Innei au analizat-o minute in sir.Pantalonii scurti care au creat controverse


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies