marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Keanu Reeves a confirmat: starul va juca in urmatorul film din seria John Wick

Actorul Keanu Reeves va juca si in al doilea film al francizei John Wick, produsa de studiourile Lionsgate, scrie UPI, conform Agerpres.

Keanu Reeves a confirmat: starul va juca in urmatorul film din seria John Wick

Copresedintele Lionsgate Rob Friedman alaturi de producatorul Patrick Wachsberger au confirmat luni colaborarea pentru al doilea film al francizei 'John Wick' cu scenaristul Derek Kolstad si cu regizorii Chad Stahelski si David Leitch.

 

'Cu atata pasiune imensa si sprijin din partea criticilor pentru John Wick, am inteles ca aceasta poveste mai are inca multe de transmis', a declarat copresedintele pentru productie al studiourilor Lionsgate Jason Constantine, adaugand ca vor fi depuse toate eforturile ca publicul sa fie si mai entuziasmat de acest al doilea film 'John Wick'.

 

 

In primul film 'John Wick', lansat in octombrie 2014, Keanu Reeves interpreteaza rolul unui asasin care cauta sa se razbune pe un grup de gangsteri rusi care i-au ucis catelul. Filmul a strans 78 de milioane de dolari din incasari in cinematografele din America de Nord, avand un buget de productie de 20 de milioane de dolari.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies