marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Katie Holmes, aparitie incendiara pe coperta revistei Vogue

Katie Holmes este o actrita serioasa, mama devotata si o sotie iubitoare. Dupa casatoria cu Tom Cruise, se pare ca viata ei este plina de bucurii si fericire.

Katie Holmes, aparitie incendiara pe coperta revistei Vogue

Dar din cand in cand, actritei ii place sa isi expuna feminitatea in diverse pictoriale. In cel mai recent numar al  revistei Vouge, editia spaniola, actrita apare intr-o ipostaza incendiara, imbracata intr-o rochie neagra Lanvin cu model de dantela, si o palarie neagra de piele.

Ca de obicei, tinuta nu a fost foarte indrazneata, fiind o combinatie intre rafinament si senzualitate.

Desi nu prea e implicata in proiecte cinematografice, actrita este mereu favorita revistelor de moda si glossy. Preferand sa isi dedice cea mai mare parte din timp familiei, actrita, in varsta de 32 de ani, a pus pe planul doi cariera.


Conform Daily Mail, Holmes este considerata una dintre cele mai stilate vedete, colaborand cu Jeanne Wang pentru o colectie sub brandul Holmes&Yang. Despre aceasta colectie, Holmes a spus "Am vrut sa facem haine confortabile, pe care le poti purta si daca esti mama, si daca te duci la o intalnire de afaceri sau la intalnire cu iubitul".

Totusi, in aceasta vara Katie Holmes va aparea pe marile ecrane in filmul care a creat cea mai mare panica in ultima vreme: "Don't Be Afraid of the Dark", al carui trailer a bagat spaima in americani. Produs de Guillermo del Torro, filmul se anunta a fi unul din cele mai infricosatoare din ultimii ani.
 


 

Sursa foto: Vogue


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies