marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Winslet a rupt tacerea despre cel mai mare mit din istoria cinematografiei. Ce a dezvaluit despre scena in care Jack moare, in Titanic, dupa 20 de ani

De douazeci de ani, fanii filmului Titanic se intreaba daca nu cumva Jack, personajul interpretat de Leonardo DiCaprio, ar fi putut supravietui, daca se urca pe pluta de lemn alaturi de Rose (Kate Winslet).

Kate Winslet a rupt tacerea despre cel mai mare mit din istoria cinematografiei. Ce a dezvaluit despre scena in care Jack moare, in Titanic, dupa 20 de ani

Moartea lui Leonardo DiCaprio in blockbusterul lui James Cameron din 1997 - Titanic - a fost una dintre cele mai discutate scene din filmul cineastului american. Imaginile cu Jack (Leo DiCaprio) inghetat in apele Atlanticului au fost fost tinta multor ironii de-a lungul timpului din partea celor care credeau ca moartea sa a fost inutila.


Intr-un interviu acordat cu ceva timp in urma, regizorul James Cameron a sarit in apararea uneia dintre cele mai faimoase scene ale sale, scrie Hollywood Reporter. 


O parte din fanii peliculei premiata cu 11 Oscaruri in 1998 a sustinut ca moartea lui Jake  (Leonardo DiCaprio) a fost "gratuita" in film si ca Rose (Kate Winslet)  l-ar fi putut lasa sa se urce cu ea pe placa de lemn plutitoare. Astfel amandoi ar fi supravietuit.  Revista britanica Total Film a numit moartea lui DiCaprio in Titanic in topul celor mai inutile morti din filme.

 

 


Chiar si cei de la Mythbusters au incercat sa afle daca ar fi putut sau nu supravietui Jack.  "Nu este o chestiune de spatiu, ci de flotabilitate. Cand Jack o pune pe Rose pe scandura vrea si el sa se urce, aceasta se scufunda putin iar el aluneca. Jack nu e un idiot, nu vrea sa moara, insa vede ca placa poate sustine doar o persoana. Asa ca decide sa ramana in apa, in loc sa moara amandoi" a declarat regizorul pentru IGN, in urma cu doi ani.


Acum, invitata la emisiunea Jimmy Kimmel, kate Winslet a raspuns si ea pentru prima data la aceasta intrebare arzatoare. “Sincer, ar fi incaput langa mine pe pluta, stiu. Era suficient spatiu pentru amandoi, stiu” a spus actrita, conform The Guardian.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies