marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kaley Cuoco: cum a reactionat actrita din The Big Bang Theory dupa scandalul cu fotografii nud aparute pe internet. Ce poza a postat pe Instagram

Kaley Cuoco, actrita care o joaca pe Penny in serialul "The Big Bang Theory", a fost una dintre vedetele victime ale scandalului urias cu poze nud aparute pe internet.

Kaley Cuoco: cum a reactionat actrita din The Big Bang Theory dupa scandalul cu fotografii nud aparute pe internet. Ce poza a postat pe Instagram

Kaley Cuoco a ales sa faca un gest curajos pentru a le inchida gura tuturor si a postat o poza pe contul ei de Instagram, in care pare ca este fara sutien, iar iubitul ei este gol. Poza este cenzurata si de fapt, este o ironie la adresa hackerului care a publicat poze personala cu actrita, in care aceasta apare goala. Acesta le-a spart conturile de pe iCloud si a pus pe internet poze personale cu Jennifer Lawrence, Kaley Cuoco, Kate Upton si inca aproape 100 de vedete.

 

Actrita de 27 ani a postat imaginea pe Instagram, unde o urmaresc aproape 10 milioane de oameni. "Ce zi frumoasa pentru a o petrece la plaja alaturi de sotul meu. Oare...am uitat ceva?" a fost mesajul insotit de poza in care cei doi apar dezbracati.

 

 

 

 

 

 

Acesta este unul dintre cele mai mari scandaluri de la Hollywood din ultima vreme, iar vedetele deja au inceput sa ia masuri. Autenticitatea unora dintre aceste fotografii nud a fost confirmata de vedete, asa cum este cazul lui Jennifer Lawrence, al carui purtator de cuvant a declarat: "Aceasta este o incalcare flagranta a spatiului privat. Autoritatile au fost deja contactate si vor pedepsi pe oricine va posta online fotografiile furate de la Jennifer Lawrence".

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies