marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Justin Theroux, logodnicul actritei Jennifer Aniston, a facut declaratii surprinzatoare: "Obisnuiam sa caut prin tomberoane cand eram mai tanar"

Justin Theroux, care in aceasta perioada a revenit in atentia publicului cu serialul The Leftovers, a facut declaratii surprinzatoare despre inceputurile sale de cariera, cand nu era celebru.

Justin Theroux, logodnicul actritei Jennifer Aniston, a facut declaratii surprinzatoare: Obisnuiam sa caut prin tomberoane cand eram mai tanar

Justin Theroux, logodnicul actritei Jennifer Aniston, a declarat recent ca a cautat mancare in tomberoane, pentru a supravietui in perioada in care era actor debutant la New York, in anii '90.

"Obisnuiam sa caut prin gunoaie, dar este mult mai putin dezgustator decat pare. Inveti multe despre societate cand vezi ce se arunca la gunoi. In acea perioada faceam acest lucru si o gramada de mancare buna era aruncata la gunoi", a declarat Justin Theroux pentru revista Details, informeaza contactmusic.com.


Actorul, in varsta de 42 de ani, a devenit cunoscut dupa ce a inceput o relatie cu actrita Jennifer Aniston, in 2011, desi recunoaste ca faima nu a fost niciodata printre prioritatile sale.


"Exista o distinctie uriasa intre dorinta de a juca si dorinta de a fi un actor faimos. Majoritatea celor care aterizeaza la Hollywood vor pur si simplu sa reuseasca, iar eu nu am avut niciodata aceasta pornire. Sincer, nu m-as putea vedea niciodata in acest mod", a adaugat actorul.


Justin Theroux s-a remarcat in cateva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicala/ Tropic Thunder" si "Iron Man - Omul de otel 2".

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies