marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Justice League: Zack Snyder va regiza filmul care aduna cei mai tari super eroi DC Comics, cand se va lansa in cinematografe

Dupa multe luni de speculatii, a venit confirmarea oficiala: Zack Snyder va regiza super productia Justice League, care aduce echipa celor mai tari super eroi DC Comics, inclusiv Superman, Batman sau Wonder Woman.

Justice League: Zack Snyder va regiza filmul care aduna cei mai tari super eroi DC Comics, cand se va lansa in cinematografe


Cei de la Hollywood Reporter anunta ca Zack Snyder a ajuns la o intelegere cu cei de la Warner Bros si se ocupa de regia filmului Justice League. El a fost cel care a adus pe marile ecrane cel mai recent film cu superman, Man of Steel. Mai mult, el se ocupa si de regia super productiei Batman versus Superman, ce va fi lansata in 2016.

In Justice League, Henry Cavill isi va relua rolul de Superman, iar Ben Affleck va fi Batman.  Anuntul oficial a fost facut de presedintele studiourilor Warner Bros,  Greg Silverman, intr-un interviu acordat publicatiei Wall Street Journal.  Echipa din Batman versus Superman se va reuni pentru acest film, inclusiv Henry Cavill, Ben Affleck sau Gal Gadot, actrita care o va interpreta  pe Wonder Woman.

 

 

"Justice League deschide noi oportunitati si extinde universul DC Comics. Filmul va avea legatura cu Batman versus Superman, ne pregatim pentru o mega surpriza" a declarat presedintele Warner Bros. Inca nu a fost stabilita o data oficiala, insa conform presei straine, insa cel mai probabil va fi lansat in 2018, la 2 ani dupa Batman versus Superman.


Justice League
va fi echivalentul lui The Avengers, filmul cu super eroii al celor de la Marvel, care a fost un succes fenomenal, devenind al treilea film din istorie ca incasari. Producatorii inca anunta nume pentru Batman versus Superman: cel mai recent personaj confirmat a fost Cyborg, ce va fi interpretat de Ray Fisher. Povestea sa va fi extinsa in Justice League.

 

 

Warner Bros se chinuie sa aduca la lumina proiectul Justice League de jumatate de deceniu. In 2010, se zvonea ca George Miller, responsabil cu noul film Mad Max, ar putea regiza o versiune Justice League. Atunci, numele lui Armie Hammer era vehiculat pentru Superman.   Pana acum, Warner a lansat un singur film cu Superman, Man of Steel, care a divizat cinefilii, o trilogie de succes cu Batman si un film cu Green Lantern, pe care toata lumea l-a urat.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies