marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jurassic Park 4: cine va regiza noul film cu dinozaurii gigantici din seria creata de Steven Spielberg

Colin Trevorrow, un regizor nou sosit la Hollywood si nu foarte cunoscut, va regiza cel de-al patrulea film din francizaa "Jurassic Park", au anuntat reprezentantii studiourilor Universal Pictures.
 

Jurassic Park 4: cine va regiza noul film cu dinozaurii gigantici din seria creata de Steven Spielberg

Steven Spielberg, care a regizat primele doua filme din franciza ce a generat incasari de 1,9 miliarde de dolari pe plan mondial, va fi producatorul executiv al filmului "Jurassic Park 4", pe care insa nu il va regiza.


Colin Trevorrow
, in varsta de 36 de ani, este putin cunoscut la Hollywood. Cineastul si-a facut debutul in lungmetraj cu comedia indie "Safety Not Guaranteed", prezentata la Festivalul Sundance 2012. El a regizat totodata un lungmetraj pentru televiziune si un film documentar.


Producatoarea Kathleen Kennedy a explicat de ce au ales sa continue aventurile dinozaurilor care au terorizat omenirea: "Ca cineast te intrebi daca are sens sa mai faci o continuare. Daca nu ai raspuns, e mai bine sa nu mai faci alt film. Noi incercam sa construim o poveste care sa aiba logica si care sa nu ii dezamgaeasca pe fani, cu care sa putem revitaliza franciza. Trebuie sa incepem cu un scenariu bun".

"Jurassic Park" va fi realizat in 3D si va fi lansat pe marile ecrane pe 13 iunie 2014.  Spielberg a anuntat in 2011 ca la Hollywood se pregateste un al patrulea film din aceasta franciza, alimentand imediat speculatiile despre posibilitatea ca el sa regizeze acel proiect cinematografic.

 

Adaptarea originala a romanului din 1900 al lui Michael Crichton, filmul "Jurassic Park" din 1993 a avut incasari de 915 milioane de dolari la nivel mondial si doua continuari: "Lumea disparuta: Jurassic Park/ The Lost World: Jurassic Park" (1997) si "Jurassic Park III" (2001).

Primul film din aceasta serie va reveni in cinematografele americane in aprilie intr-o versiune 3D.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies