marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jurassic World va avea o continuare: cand se va lansa sequelul celui mai profitabil film din 2015

Filmul "Jurassic World", anuntat recent pe locul al treilea in clasamentul celor mai rentabile pelicule din lume, dupa "Avatar" si "Titanic", va avea o continuare in 2018, informeaza Agerpres.

Jurassic World va avea o continuare: cand se va lansa sequelul celui mai profitabil film din 2015

Potrivit firmei de specialitate Exhibitor Relations, al patrulea film al seriei SF in care dinozaurii revin pe Pamant a avut incasari de 1,522 de miliarde de dolari de la lansarea din 12 iunie. Studiourile Universal au anuntat joi lansarea in 2018 a 'Jurassic World 2', cu aceiasi actori in rolurile principale - Chris Pratt si Bryce Dallas Howard.

"Nu cred ca cineva isi imagina ca Jurassic World ar avea vreo sansa sa atace recordul de incasari in aceasta vara", a declarat  Jeff Bock, analist la Exhibitor Relations.

Patrunderea filmului 'Jurassic World' in Top 3 al celor mai mari incasari mondiale a impins pe locul al patrulea eroii din 'Avengers' (2012), cu 1,520 de miliarde de dolari incasate, si pe al cincilea 'Fast & Furious 7', lansat in 3 aprilie (1,51 de miliarde).
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies