marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Julia Roberts s-a transformat intr-o Regina Diabolica. Vezi imagini din basmul 3D de 100 de milioane de dolari

Confruntare dura la Hollywood intre 2 actrite de Oscar: Julia Roberts a aparut  in primele imagini in rolul Reginei Malefice din filmul The Brothers Grimm: Snow White, insa tot in 2012 si incantatoarea Charlize Theron va straluci in acelasi rol, dar intr-un alt film The Snow White and The Huntsman.

Julia Roberts s-a transformat intr-o Regina Diabolica. Vezi imagini din basmul 3D de 100 de milioane de dolari

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW!


Julia Roberts o va intruchipa pe mama vitrega in adaptarea celebrului basm al fratilor Grimm regizat de Tarsem Singh. Filmul produs de Relativity Media nu are inca un titlu final.


"Mi-a dat fiori" a povestit Lily Collins pentru cei de la la People. Tanara de 22 de ani care joaca rolul Albei ca Zapada a ramas impresionata de prima el colaborare cu castigatoare Premiului Oscar pentru Erin Brockovich in 2000.


"A jucat extraordinar rolul Reginei Malefice. A fost o onoare sa joc alaturi de ea. Este un model pentru mine. Aveam senzatia ca nu era ea. Iar pe platouri e cu adevarat o persoana draguta. Dupa filmari si-a cerut scuze pentru ca se prefacea ca e rautacioasa cu mine" a mai declarat aceasta.


"Toata lumea stie zambetul Juliei si sunetul rasului ei si ea stie sa profite de ele si sa le foloseasca diferit, pentru versiunea ei de Regina Diabolica. Isi foloseste magia si isi schimba zambetul si rade intr-un mod infricosator" a mai povestit aceasta.


Varianta The Brothers Grimm: Snow White ( care se lanseaza pe 16 martie 2012) propune un plot "original". Alba ca Zapada si cei 7 pitici cauta sa-si recapete regatul distrus. Frumoasa de 22 de ani Lily Collins (fiica lui Phill Collins) care si-a inceput cariera de actrita la 2 ani in serialul BBC - Growing Pains a impresionat si ea in primele imagini. Filmul va fi unul 3D si potrivit Movie Insider are un buget estimat la 100.000.000 $. Rolul Printului  fost adjudecat de Armie Hammer in timp ce durul Sean Bean va fi Regele. Premieta cu Oscar Eiko Ishioka a realizat costumele impresionante.


Regizorul Tarsem Singh a laudat munca fiicei lui Phil Collins ajunsa la al 4-lea film din cariera dupa The Blind Side in 2009 si Priest si Abduction in acest an. "Este foarte tanara si o actrita foarte buna, o combinatie intre Liz Taylor si Audrey Hepburn". Insa si ea are concurenta din partea lui Kristen Stewart, eroina din Twilight care pe 1 iunie 2012 ajunge pe marile ecrane ca Alba ca Zapada in filmul The Snow White and The Huntsman alaturi de Charlize Theron.

Kristen Stewart, imagini de pe platourile de filmare de la The Snow White and The Huntsman.


Sursa foto: www.people.com


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies