marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Julia Louis-Dreyfus, vedeta din Seinfed,  a pozat goala la 53 de ani pentru revista “Rolling Stone”

“In apararea mea – eram sub influenta alcoolului!” astfel a justificat Julia Louis-Dreyfus, via Twitter, aparitia sa nud pe coperta revistei “Rolling Stone”. Actrita, care arata incredibil la cei 53 de ani ai sai impliniti in luna ianuarie, este acoperita doar de un tatuaj care reprezinta un fragment din Constitutia Statelor Unite.

Julia Louis-Dreyfus, vedeta din Seinfed, a pozat goala la 53 de ani pentru revista Rolling Stone

Editorialistul ”Los Angeles Times”, Christie D'Zurilla, nota ca Dreyfus arata “fantastic goala… chiar daca tatuajul de pe spatele ei nu este corect din punct de vedere istoric”.  Greseala se refera la faptul ca tatuajul de pe spatele lui Dreyfus, care reprezinta o parte din Constitutia Statelor Unite este semnat de John Hancock, despre care se stie ca a semnat Declaratia de Independenta si nu Constitutia.
     

Julia Louis-Dreyfus a recunoscut imediat greseala pe Twitter si a catalogat-o ca pe o “gafa”, care insa nu-I apartine.
   

 

Despre succesul ei in showbiz, de la “Seinfeld”, la “The New Adventures of Old Christine” si pana la “Veep”, dar si despre discriminarile sexuale de la Hollywood si recenta cina cu vicepresedintele american Joe Biden – acestea au fost temele pe care le-a dezvoltat Dreyfus in interviul acordat revistei “Rolling Stone”. Actrita a fost de curand prezenta la Casa Alba pentru cina data in onoarea presedintelui Frantei, unde s-a simtit foarte bine: “A fost o seara de neuitat! “Multumesc, Joe Biden, Barack si Michelle Obama!”, nota actrita.
   

Telespectatorii Pro Cinema o pot revedea pe Julia Louis-Dreyfus in doua episoade speciale din “Seinfeld” pe 19 aprilie, de la ora 20:00.

 

 

Sursa foto: Rolling Stone

 


Galerie foto


Modifică setările cookies