marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jude Law va deveni tata pentru a cincea oara: cum arata fosta lui iubita, o tanara de 23 de ani

Jude Law va deveni tata pentru a cincea oara, fosta sa iubita, Catherine Harding, urmand sa nasca in primavara anului viitor, potrivit unui purtator de cuvant al actorului.

Jude Law va deveni tata pentru a cincea oara: cum arata fosta lui iubita, o tanara de 23 de ani


"Pot confirma ca Jude Law si Catherine Harding asteapta un copil impreuna in primavara anului viitor. Desi nu mai formeaza un cuplu, amandoi sunt dedicati din toata inima sa isi creasca impreuna copilul", a declarat pentru Us Magazine un purtator de cuvant al lui Jude Law, informeaza contactmusic.com.


In ciuda despartirii si a problemelor ce tin de distanta, Law si Harding par hotarati sa ii ofere copilului o viata cat se poate de normala. Catherine Harding are 23 de ani si este o cantareata britanica.

 

"Ei considera ca sarcina si cresterea copilului sunt subiecte ce tin de viata privata, iar, in afara acestei confirmari, nicio alta declaratie nu va mai fi facuta pe aceste teme", a adaugat purtatorul de cuvant al actorului.  Informatia vine ca o surpriza, in conditiile in care Jude Law nu s-a afisat in public cu nicio femeie in ultimii ani. Cea mai recenta relatie speculata de presa a fost cu actrita Ruth Wilson, pana in urma cu mai multe luni, cei doi fiind fotografiati adeseori impreuna. Wilson a declarat insa de mai multe ori ca sunt doar prieteni.

 

 


Viata amoroasa a actorului Jude Law, in varsta de 41 de ani, a fost de multe ori in centrul atentiei, in ultimii zece ani. Dupa ce a avut trei copii cu fosta sotie Sadie Frost - Rafferty, in varsta de 18 ani, Iris, in varsta de 14 ani, si Rudi, in varsta de 12 ani - , Law a avut o scurta aventura cu modelul Samantha Burke, in 2008, relatie in urma careia cei doi au devenit parintii unei fetite, Sophia, in prezent in varsta de cinci ani.

 


Pe de alta parte, cea mai mediatizata relatie a actorului a fost cu Sienna Miller. Cei doi s-au logodit in 2004, dar stabilitatea relatiei a fost afectata de informatiile potrivit carora Law si-ar fi inselat logodnica cu bona copiilor, Daisy Wright, la inceputul anului 2005, in timpul realizarii unui film in Statele Unite. Law si Miller au incercat pentru un an sa isi salveze relatia, dar s-au despartit, in cele din urma, in decembrie 2006. La sfarsitul lui 2009, cei doi au reluat legatura, dar s-au despartit din nou la mijlocul anului 2011. Actorul britanic Jude Law a fost nominalizat la premiul Oscar in 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelasi rol a castigat si un premiu BAFTA, in 2000. In 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain".

 


In 2009, Jude Law s-a bucurat de succes cu interpretarea lui Hamlet pe Broadway, fiind nominalizat si la premiile Tony pentru acest rol, dar si cu filmele din seria "Sherlock Holmes", regizate de Guy Ritchie, fostul sot al Madonnei.

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies