marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jude Law, tata pentru a cincea oara: fosta lui iubita a nascut o fetita

Jude Law a devenit din nou tata, pentru a cincea oara. Agentul actorului a confirmat informatia intr-un comunicat de presa.

Jude Law, tata pentru a cincea oara: fosta lui iubita a nascut o fetita

Jude Law, in varsta de 42 de ani, este tata din nou. Fosta lui iubita, Catherine Harding, a nascut o fetita, conform comunicatului oferit de agentul actorului britanic.


"Pot sa va confirm venirea pe lume a fetitei lui Jude Law si Catherine Harding. Amandoi sunt fericiti si cer disecretie cu privire la vietile lor personale" a scris agentul lui Jude Law.

In ciuda despartirii si a problemelor ce tin de distanta, Law si Harding par hotarati sa ii ofere copilului o viata cat se poate de normala. Catherine Harding are 23 de ani si este o cantareata britanica.
 

Jude Law are trei copii - fiii Rafferty si Rudy si fiica Iris - din casatoria sa cu actrita britanica Sadie Frost, dar si o fiica in varsta de cinci ani din relatia de scurta durata pe care a avut-o cu modelul american Samantha Burke.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies