marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Joseph Gordon-Levitt, care va juca rolul lui Snowden, s-a intalnit in secret, in Rusia, cu fostul spion. "Doream sa inteleg persoana pe care urmeaza sa o interpretez"

Actorul Joseph Gordon-Levitt, care il interpreteaza intr-un film pe Edward Snowden, s-a dus in Rusia sa il cunoasca si sa discute cu fostul functionar al NSA, in cadrul pregatirii pentru rolul din "Snowden", a carui lansare este programata la inceputul anului viitor.

Joseph Gordon-Levitt, care va juca rolul lui Snowden, s-a intalnit in secret, in Rusia, cu fostul spion. Doream sa inteleg persoana pe care urmeaza sa o interpretez

Interpretul de 34 de ani nu s-a multumit cu articolele, cartile si filmele documentare despre Snowden, ci a dorit sa il si intalneasca pe cel care a dezvaluit existenta programelor masive americane de supraveghere, relateaza 20minutes.ch, conform Agerpres.

 

"Doream sa inteleg persoana pe care urmeaza sa o interpretez, sa ii observ punctele tari si pe cele slabe", a afirmat Gordon-Levitt intr-un interviu aparut in The Guardian.

 

Intalnirea intre cei doi s-a petrecut cu cea mai mare discretie. La inceput, avocatii actorului au refuzat ca el sa vorbeasca cu presa despre intâlnirea cu Snowden. In cele din urma, regizorul si eroul din "Din Juan" nu a dezvaluit mare lucru despre intrevederea secreta.

 

 

El a spus doar ca cel care a fugit din Statele Unite in 2013 este o persoana prietenoasa, amabila si echilibrata.

 

Snowden i-ar fi marturisit ca doreste sa revina in tara sa natala. "Nu este rolul meu sa spun daca este corect ceea ce a facut, chiar daca asa cred", a mai spus actorul, citat de 20minutes.ch.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies