marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jos textila! 5 actrite de top care renunta foarte usor la haine

Jos textila! 5 actrite de top care renunta foarte usor la haine

Nuditatea. Partiala sau totala.  Frontala sau posterioara. Sexuala sau non-sexuala. Curajoasa sau blazata. Vulgara sau inspirata de realitate. Magnet pentru audienta sau lovitura pentru jurii de festival. Verdictul vine de la caz la caz.

 

#5 Anne Hathaway

Actrita care s-a dezbracat pentru ca sa-si rastoarne cariera


Dupa o droaie de titluri cumintele in care a interepretat personaje blande si simpatice, a venit o vreme cand Anne Hathaway s-a hotarat sa accepte roluri mai dezinhiba(n)te. Era sansa ei sa-si modifice traiectoria carierei.

Zis si facut. In 2004 a acceptat rolul principal in Havoc, un thriller bine pigmentat cu sex. Fetele cu bani din Los Angeles, plicitisite de lumea lor frumos aranjata, fac o excursie in partea saraca a orasului, unde se inhaiteaza cu niste mexicani periculosi. Va descriu doar ritualul de acceptare in gasca: fata da cu zarul. Numarul care ii pica e acela al baietilor cu care merge in camera alaturata pentru un dezmat. Ca un repeat, in 2005  a facut parte din distributia lui Brokeback Mountain unde a ramas inca o data fara sutien intr-o scena  de sex in masina. Cel mai recent, Anne a incins cearseafurile si nu doar in Love and Other Drugs cu Jake Gyllenhaal
 

 

#4 Marisa Tomei

Cazul unei actrite “late bloomer”


Marisa e un caz cu totul aparte. Pana in 2005, adica pana la respectabila varsta de 41 de ani, ea nu s-a aventurat prea mult in filme ce presupun scene fara inhibitii. Si apoi a venit ecranizarea romanului lui Charles BukowskiFactotum. Daca l-ati citit, sunteti deja lamuriti. Eroul e un tip caruia ii plac femeile, bautura si pariurile si care se viseaza scriitor neacceptand decat joburi minore care sa nu-i afecteze... procesul creativ. De acolo Marisa pare sa fi prins gustul pentru scenele fara prea multe haine.

Au urmat Before the Devil Knows You’re Dead – unde statea mai mult despuiata decat imbracata, si The Wrestler – unde interpreteaza o stripperita (a se nota scena in care o vedem in timpul serviciului!).

#3 Charlize Theron

Frumusetea careia ii place sa fie imortalizata pe ecran

Sud-africanca nelipsita din orice top al frumusetilor planetei din ultimul deceniu spunea raspicat  acum cativa ani ca nu vede niciun motiv pentru care filmele sale viitoare sa nu contina nuditate. Nici pana atunci nu se ferise de ele. De la topless-ul din 2 Days in the Valley, la  The Devil’s Advocate unde impartea podeaua cu Keanu Reeves si The Cider House Rules – unde se iubea la greu cu Tobey Maguire, Charlize a ajuns sa duca in 2003 scenele nud intr-o alta dimensiune. Aparitia sa goala si murdara de sange, in reflexia unei oglinzi  a facut inconjurul lumii in pelicula premiata Monster.



#2 Hellen Mirren

Actrita dezbracata forever

S-a dezbracat in filme in anii ’60. In 1969, in The Age of Consent facea pe modelul dezgolit pe o plaja pustie. S-a dezbracat in filme in anii ’70.  In The Savage Messiah (1972) aparea dezbracata complet vreme de 2 minute. Si nu lipsea nici din distributia filmului Caligula. In anii ’80, ’90… a continuat cu alte roluri condimentate precum cel din The Cook, The Thief,His Wife & Her Lover. S-a dezbracat si dupa 2000.  Iar in 2010, in Love Ranch, Hellen Mirren, trecuta de respectabila varsta de 65 de ani, are parte de scene de amor fara sutien cu un mascul tanar.

Fata de tinerete cand era privita ca obiect sexual si trebuia sa arate bine, acum Mirren considera ca ii e mult mai usor sa se dezbrace in fata camerei. Nu mai conteaza atat de mult aspectul celei care a interpretat 6 regine de-a lungul carierei sale, ci rolul pe care aceasta se concentreaza.


 


 

#1 Kate Winslet

Cand folosesti nuditatea ca sa castigi premii

Daca Mirren are o longevitate incredibila in materie de pelicule in care isi arata nurii, Kate se poate lauda ca are cei mai vazuti sani de pe planeta. Scena in care Leonardo DiCaprio ii schiteaza portretul e una iconica pentru cinematografia moderna. Nu e insa deloc singulara in cariera lui Winslet. La “doar” 36 de ani, britanica are deja o serie interminabila de filme in care si-a dezgolit trupul (Heavenly Creatures, Holy Smoke, Quills, Iris) si cu care a reusit sa impresioneze critica.  Cel mai recent succes notat cu Oscar a fost The Reader (2008), iar 4 din cele 6 nominalizari la Oscar din portofoliul ei apartin unor interpretari de personaje care se si dezbraca.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies