marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jon Hamm: Incetati cu glumele despre corpul meu. Actorul dezvaluie cum i-a schimbat viata serialul Mad Men

Sezonul 6 al serialului Mad Men debuteaza pe 7 aprilie in SUA, iar actorul Jon Hamm ocupa un loc de onoare pe coperta revistei Rolling Stone.

Jon Hamm: Incetati cu glumele despre corpul meu. Actorul dezvaluie cum i-a schimbat viata serialul Mad Men


In interviul acordat celor de la Rolling Stone, Hamm vorbeste despre cat de diferit este in viata reala fata de Don Draper, personajul pe care il interpreteaza in serialul de drama Mad Men: "Stiu ca probabil [Don Draper] ar publica Rolling Stone."


Actorul a vorbit si despre cat de greu este sa faci fata industriei de entertainment si planurile sale de dupa terminarea serialului, in 2014. "Imi amintesc ca vorbeam cu James Gandolfini despre sfarsitul serialului The Sopranos", spune Hamm. "E epuizant sa fii ingrozitor pentru atat timp."

 



 
Hamm a declarat ca este derajat de atentia pe care o acorda presa aspectului sau fizic. Producatorii serialului au povestit ca au fost nevoiti sa retuseze anumite parti din corpul actorului pentru a nu distrage atentia fanilor: "Actiunea acestul sezon are loc in anii '60, cand pantalonii erau foarte stramti si nu lasau loc imaginatiei. Anatomia impresionanta a lui Jon distrage atat de mult atentia incat au insistat politicos sa poarte lenjerie intima."

 


Actorul de 42 de ani este la curent cu ceea ce se intampla, dar nu se simte bine in legatura cu asta. El spune pentru Rolling Stone: "Sunt numite <<parti private>> pentru un motiv. Port pantaloni, la naiba! Incetati cu glumele!"

Hamm adauga: "Multe dintre stiri sunt ironice sau in spirit de gluma, dar e nepoliticos. E doar pentru mai multa libertate pe care oamenii cred ca o au - senzualitate."

Totusi, actorul recunoaste ca sunt lucruri mai rele care ar putea fi spuse despre el: "Oricum, cred ca e mai bine asa decat sa fiu cunoscut pentru contrariu."

 

 

Mad Men, serialul apreciat pentru ca aduce uimitor de realist atmosfera din New York a anilor '60 este povestea unui grup de barbati si femei ce pun bazele uneia dintre afacerile care, cu timpul, va deveni o mina de aur, publicitatea. Jucatorii cheie ai noii afaceri, care fac o arta din vanzari, alcatuiesc insa o lume egoista si bizara. Fumatorul inrait, prins in tumultul vietii de advertiser, Don Draper (Jon Hamm) este un as in aceasta meserie, alaturi de colegii de la Sterling Cooper Advertising Agency si isi face jocul, atat in afaceri, cat si in viata sentimentala.


Serialul care costa in medie pe episod 2.5 milioane de dolari a primit inca de la lansare laude la toate capitolele: de la interpretarea stralucita a actorilor la stilul vizual si autenticitatea istorica a scenariului. Insa  in cei 4 ani in care a fost difuzat, serialul a fost si criticat pentru ca ar fi "promovat" sexismul, adulterul, bautura, rasismul, homofobia si fumatul.

 

Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies