marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jon Cryer, vedeta din Doi barbati si jumatate, isi scrie memoriile. Oare ce va spune despre Charlie Sheen?

Jon Cryer, actorul in varsta de 48 de ani datorita  rolului lui Alan Harper din “Doi barbati si jumatate”, s-a hotarat sa-si scrie memoriile. Cei 30 de ani petrecuti in showbiz , rolurile care l-au facut celebru - de la Duckie in “Pretty in Pink” si pana la Alan Harper, care i-au adus doua premii Emmy – dar si povesti de culise si reflectii asupra industriei cinematografice, toate aceste subiecte vor fi dezvoltate de Jon Cryer in cartea sa. Dar oare ce va povesti despre cel care i-a fost coleg de platou mai bine de opt sezoane, controversatul Charlie Sheen?
   

Jon Cryer, vedeta din Doi barbati si jumatate, isi scrie memoriile. Oare ce va spune despre Charlie Sheen?

“In aceste vremuri de criza globala acuta, cand frica pune pe fuga speranta, cred ca putem fi cu totii recunoscatori ca tipul care l-a interpretat oe Duckie in “Pretty in Pink” scrie o carte”, spune Cryer, care isi continua prezentarea la fel de ironic: “In care veti gasi ceea ce va asteptati de la mine – barfe picante despre politica monetara internationala, comentarii rautacioase privind agricultura din Asia Centrala si bineinteles povesti interzise despre colectia de timbre. Si poate o sa zic ceva si despre Charlie Sheen”, spune Cryer.
   

Kara Welsh, reprezentant al “New American Library”,  a comentat: “Jon Cryer are niste povesti pur si simplu fascinante, o cariera solida si indelungata si un farmec aparte. Toate astea il ajuta sa arunce o privire plina de umor asupra vietii de la Hollywood. Personalitatea sa incantatoare si amuzanta razbate perfect in paginile cartii lui”. Memoriile lui Jon Cryer vor putea fi citite in primavera anului urmator.
   


Telespectatorii Pro Cinema vor putea vedea doua episoade speciale din “Doi barbati si jumatate” pe 19 aprilie, de la ora 15:45.

   


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies