marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp va juca in cel de-al doilea film al francizei fantasy ”Fantastic Beasts”. Ce rol va interpreta

Actorul american Johnny Depp va juca in cel de-al doilea film al francizei ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”, un spin-off al seriei ”Harry Potter”, au anuntat, marti, mai multe publicatii cu profil cinematografic, informeaza Reuters.
Johnny Depp va juca in cel de-al doilea film al francizei fantasy Fantastic Beasts . Ce rol va interpreta

Johnny Depp, in varsta de 53 de ani, unul dintre actorii de top de la Hollywood, va interpreta un rol central in continuarea din 2018 a primului film din noua serie, ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”, ce va fi lansat pe 18 noiembrie, au anuntat Variety, Deadline.com si The Hollywood Reporter, citand surse anonime, conform News.ro

Potrivit acelorasi surse, Johnny Depp va avea o scurta aparitie speciala si in primul film din serie, insa deocamdata rolul pe care il va interpreta starul american nu a fost dezvaluit.

Studioul Warner Bros, detinut de grupul Time Warner, nu a anuntat inca in mod formal distribuirea lui Johnny Depp in acest proiect cinematografic.

La inceputul lunii octombrie, scriitoarea britanica J.K. Rowling a anuntat ca volumul ei ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”, un spin-off al francizei ”Harry Potter”, va fi transpus intr-o serie cinematografica de cinci filme.

Actiunea din filmul ”Fantastic Beasts And Where To Find Them” este plasata la New York, cu 70 de ani inainte de evenimentele relatate in seria ”Harry Potter”, si prezinta aventurile lui Newt Scamander, autorul unei carti despre creaturi mitologice, care, dupa sapte decenii, devine unul dintre manualele de studiu la scoala de magie Hogwarts, frecventata de tanarul vrajitor Harry Potter.

Actorul britanic Eddie Redmayne, recompensat cu Oscar, interpreteaza rolul vrajitorului Newt Scamander in filmele din noua serie “Fantastic Beasts”.

Filmul, a carui premiera a fost stabilita pentru data de 18 noiembrie, este regizat de David Yates, iar scenariul a fost scris de J.K. Rowling. Autoarea este si producator al filmului, alaturi de David Heyman, Steve Kloves si Lionel Wigram. Neil Blair, Rick Senat si Danny Cohen sunt producatori executivi.
J.K. Rowling este una dintre cele mai cunoscute scriitoare din lume. Ea a devenit celebra cu romanele din seria ”Harry Potter”. Aceasta franciza literara include sapte volume, care au fost traduse in 79 de limbi si s-au vandut in peste 400 de milioane de copii. Cartile din aceasta serie au stat la baza realizarii a opt lungmetraje, care au generat incasari de peste 7 miliarde de dolari pe plan mondial.

Johnny Depp, nascut pe 9 iunie 1963, este un actor, producator si muzician american, care a devenit cunoscut la inceputul anilor 1980 gratie serialului de televiziune ”21 Jump Street”. El este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele in care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat incasari de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizari la Oscar, trei nominalizari la premiile BAFTA si a castigat un Glob de Aur.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies