marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp si Amber Heard au decis sa divorteze, dupa doar 15 luni de casnicie. Cine a cerut separarea

Johnny Depp si Amber Heard divorteaza dupa 15 luni de casnicie, la cererea actritei care a invocat "diferente ireconciliabile", au anuntat miercuri mai multe publicatii americane, citate de AFP.

Johnny Depp si Amber Heard au decis sa divorteze, dupa doar 15 luni de casnicie. Cine a cerut separarea

Actrita americana a intentat divort luni la un tribunal din Los Angeles, potrivit documentelor publicate de site-ul dedicat celebritatilor TMZ. Amber Heard a facut, de asemenea, demersuri pentru a obtine o pensie alimentara de la actorul cu 22 de ani mai in varsta.


Solicitarea lui Heard a fost inaintata la doua zile dupa moartea lui Betty Sue Palmer, mama lui Johnny Depp. Revista People, care a obtinut, la randul sau, o copie a cererii de divort, a indicat ca actrita a invocat "diferente ireconciliabile".

Cei doi actori, care nu au copii impreuna, s-au aflat in centrul unui scandal care a fascinat Australia mai multe luni de zile, dupa ce au fost retinuti pentru introducerea ilegala a celor doi caini ai cuplului pe teritoriul australian.

Heard a fost acuzata ca i-a introdus ilegal pe terrierii Pistol si Boo in aceasta tara, in timpul unei vizite intreprinse anul trecut alaturi de Depp in Queensland, unde actorul filma ultima parte a lungmetrajului "Piratii din Caraibe", "Dead men Tell no Tales".
La acea vreme, Barnaby Joyce, ministrul australian al agriculturii, a amenintat cu eutanasierea cainilor daca acestia nu sunt trimisi inapoi in Statele Unite.

Actrita de 30 de ani a pledat vinovata luna trecuta pentru falsificarea documentelor de transport ale cainilor si a primit o amenda de 1.000 de dolari australieni (685 euro).


Galerie foto


Modifică setările cookies