marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp, in rolul care l-a obsedat o viata intreaga. Primele imagini cu el in rol de vampir in Dark Shadows

Johnny Depp si-a facut aparitia in primele imagini din urmatorul sau film  Dark Shadows si ca de obicei a atras atentia cu inca una din transformarile sale excentrice.

Johnny Depp, in rolul care l-a obsedat o viata intreaga. Primele imagini cu el in rol de vampir in Dark Shadows

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI EXCENTRICE ROLURI ALE LUI JOHNNY DEPP


Rolurile sale au fost intotdeauna diferite, fiind unul dintre cei mai versatili si cameleonici actori. Fiecare film al sau promite un personaj excentric si ciudat, dar intr-un mod placut. Orice aparitie a lui Depp pe marile ecrane este unica. Actorul de 48 de ani promite un rol spectaculos si in filmul la care lucreaza in aceasta perioada "Dark Shadows" regizat de  Tim Burton.


Cu fata acoperita de pudra alba, cu mult machiaj, cu ochelari si o palarie in stil Michael Jackson actorul a aparut alaturi de actrita de 14 ani Chloe Moretz  pe o plaja din Devon, Marea Britanie.

Depp joaca rolul unui vampir pe nume Barnabas Collins in horrorul-gotic inspirat din serialul TV  cu acelasi titlu "Dark Shadows" creat de Dan Curtis si popular in SUA in anii '60, '70. Show-ul a devenit un adevarat clasic, Tarantino, Madonna si Tim Burton s-au declarat fani infocati ai serialului.


Johnny Depp a fost obsedat sa joace acest rol inca din copilarie, iar atunci cand i s-a oferit sansa a fost in culmea fericirii. Warner Bros. produce pelicula in care mai joaca actori unul si unul: Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, Christopher Lee, Chloe Moretz, Eva Green. Alice Cooper ar putea avea si el o aparitie in film.


Cele mai fascinante 10 lucruri despre Johnny Depp!

In 1752 Joshua si Naomi Collins, alaturi de fiul lor Barnabas pleaca din Liverpool pentru a-si face o viata in America. Insa nici daca au traversat oceanul nu au putut sa scape de blestemul aruncat asupra familiei lor. Dupa 20 de ani, Barnabas (Johnny Depp)  are lumea la picioare sau cel putin pe cei din orasul Collinsport, Maine. Este bogat, puternic si un adevarat playboy, insa face greseala de a-i rupe inima lui Angelique Bouchard (Eva Green). O adevarata vrajitoare, Angelique il blesteama cu o soarta mai rea decat moartea: il transforma in vampir si il ingroapa de viu. Doua secole mai tarziu, Barnabas este eliberat din mormantul sau si se vede "trezit la viata" intr-o lume schimbata complet in 1972. Se intoarce la vila sa din Collinwood  pe care o gaseste in ruina. Filmul va fi lansat pe 11 mai 2012.


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI EXCENTRICE ROLURI ALE LUI JOHNNY DEPP


Sursa foto: Splash


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies