marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Johnny Depp face poate cel mai bun rol al carierei". Ce scrie presa internationala despre "Black Mass", prezentat la Festivalul de Film de la Venetia

Fanii, dar mai ales fanele, au fost in delir la aparitia lui Johny Depp, pe covorul rosu, la  Festivalul de film de la Venetia.Filmul sau, "Black Mass" a fost primit cu aplauze.

Johnny Depp face poate cel mai bun rol al carierei . Ce scrie presa internationala despre Black Mass , prezentat la Festivalul de Film de la Venetia

Fermecatorul star a venit, insa, la brat cu sotia lui, Amber Heard, actrita si fost manechin, cu care s-a casatorit, in februarie, pe insula sa privata din Bahamas.

In "Black Mass", film prezentat in afara competitiei, Depp joaca rolul unui celebru sef de clan mafiot din Boston.

Indragostiti, ca doi oameni care abia s-au casatorit - asa aratau Johnny Depp, in varsta de 52 de ani, si Amber Heard, de 29 de ani, cand si-au facut aparitia pe covorul rosu. Ea il sorbea din ochi, in timp ce el a fost nedezlipit de superba sa sotie - care face parte din distributia unui film din competitia oficiala a Mostrei - "The Danish girl".


Asta n-a atenuat cu nimic entuziasmul fanelor, dintre care multe au petrecut toata noaptea ... "pe pozitii", pentru a avea cele mai bune locuri. Cateva norocoase au prins daca nu un selfie, macar un autograf...


In filmul "Black Mass", Johnny Depp il intruchipeaza, intr-o maniera magistrala, pe mafiotul James Joseph Bulger, cel care a ramas, timp de 12 ani, unul dintre cei mai cautatati criminali din Statele Unite. Machiajul l-a transformat complet pe fostul "Pirat din Caraibe". Si deja se vorbeste despre un Oscar.


In pelicula regizata de Scott Cooper, apar si actorul britanic in voga Benedict Cumberbatch, care il interpreteaza pe fratele mafiotului, dar si Dakota Johnson, Kevin Bacon si Peter Sarsgaard.

Primele reactii ale criticilor sunt senzationale, unii numind acest rol drept cel mai bun din cariera lui Depp, asa cum au scris cei de la Variety in recenzie. Cei de la Hollywood Reporter au scris ca "Johnny Depp straluceste intr-un film cu gangsteri clasic. Dupa prea multe filme din Piratii din Caraibe, Depp se intoarce la roluri serioase si o face intr-un stil grandios in Black Mass".

Si cei de la The Guardian au fost dati pe spate de filmul lui Scott Cooper. Celebrul critic de film Peter Bradshaw i-a dat peliculei 4 stele din 5.  “Black Mass este un hit, un film despre gangsteri, dur, curajos, indraznet si cu o intepretare de zile mari din partea lui Johnny Depp, care aduce aminte de Ray Liotta in Goodfellas".

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies