marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp, despre premiile Oscar: "Nu vreau sa castig una din chestiile alea"

Cu 3 nominalizari la Oscar pentru filmele  "Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl," "Finding Neverland," si "Sweeney Todd: The Demon Barber Of Fleet Street", Johnny Depp sustine in prezent ca nici nu are nevoie sa castige un Oscar, deoarece aceste nominalizari sunt suficiente.

Johnny Depp, despre premiile Oscar: Nu vreau sa castig una din chestiile alea

"Nu vreau sa castig vreodata unul din astea, sa stii..", a spus actorul pentru BBC Newsbeat, conform IndieWire.

 

"Nu vreau sa fiu nevoit sa vorbesc. Mi-au dat una dintre chestiile alea, nominalizarile, de doua sau trei ori. E suficient o nominalizare."

 

Afirmatiile lui Depp vin in contextul in care prestatia sa din "Black Mass" este foarte bine vazuta atat de public, cat si de critici. Si, in timp ce unii spun ca acest film este "marea intoarcere" a lui Johnny Depp, actorul neaga acest lucru.

 

 

"De unde m-am intors? Din morti? Nu am facut nimic diferit in filmul asta, fata de ce fac in altele", spune el.

 

In "Black Mass", Johnny Depp il interpreteaza pe temutul gangster american Whitey Bulger. Actorul este atat de convingator in rol, incat unii dintre fostii asociati ai raufacatorului s-au speriat cand au vazut asemanarea.

 

Benedict Cumberbatch, actorul devenit celebru pentru intruchiparea lui Sherlock Holmes intr-un serial de succes, il interpreteaza pe fratele gangsterului - un politician devenit presedintele Senatului statului Massachussetts.

 

 

Primele reactii ale criticilor sunt senzationale, unii numind acest rol drept cel mai bun din cariera lui Depp, asa cum au scris cei de la Variety in recenzie. Cei de la Hollywood Reporter au scris ca "Johnny Depp straluceste intr-un film cu gangsteri clasic. Dupa prea multe filme din Piratii din Caraibe, Depp se intoarce la roluri serioase si o face intr-un stil grandios in Black Mass".

 

Si cei de la The Guardian au fost incantati de filmul regizorului Scott Cooper. Celebrul critic de film Peter Bradshaw i-a dat peliculei 4 stele din 5.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies