marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jim Carrey, dezamagit de ultimele sale filme: Nu am nici o alta optiune. Cele mai tari transformari din cariera sa

Jim Carrey si-a rasfatat fanii ani de zile cu roluri hilare si interpretari geniale. Actorul isi lanseaza in curand si in Romania comedia "The Incredible Burt Wonderstone", in care mai joaca Steve Carrell, Steve Buscemi si Olivia Wilde.

Jim Carrey, dezamagit de ultimele sale filme: Nu am nici o alta optiune. Cele mai tari transformari din cariera sa

 

GALERIE FOTO Cele mai tari transformari ale lui Jim Carrey

 

Aflat in Las Vegas pentru a-si promova noul sau film, Jim Carrey a lasat de inteles ca nu e foarte multumit de ultimele sale filme si nici de rolul sau din "The Incredible Burt Wonderstone", in care joaca un magician.


La 51 de ani, Carrey spune ca nu mai are optiuni in cariera si atunci este nevoit sa accepte si filme care nu sunt in totalitate pe gustul lui. Nici criticii n-au fost foarte incantati de film, care are acum un scortde 41% pe Rotten Tomatoes, cu 46 de recenzii pozitive si 67 negative.


"Steve Gray, personajul pe care-l joc in The Incredible Burt Wonderstone are un complex: se crede Dumnezeu, se uita de sus la ceilalti oameni, dar nu stie nimic despre ei. Problemele lor il amuza. Eu nu as putea fi niciodata ca el. Nu ma regasesc in el, insa este un job, e o meserie. Daca publicul vrea asta, eu o sa o fac intotdeauna" a spus Carrey la conferinta de presa pentru promovarea noii sale pelicule.


Ca de obicei, actorul a trecut printr-o transformare radicala dupa ce a slabit si a pus muschi pe el si aparut in film  vopsi si cu plete. "Mereu am riscat in cariera mea si am intins limitele. Acum nu am unde sa ma duc. Nu am alte optiuni, nu am nici o directie" a spus Carrey despre filmele lui.


Carrey a marturisit ca nu prea l-a incantat faptul ca a trebuit sa tina regim si sa faca antrenamente dure. "Nu am fost deloc fericit la filmarile pentru The Incredible Burt Wonderstone. Regimul alimentar a fost groaznic. A trebuit sa ma mentin in forma si da, primeam mai multa atentie. Trebuie sa iti placa sa arati bine. Dar ca sa supravietuiesti mai trebuie sa si mananci. Nu e normal sa stai asa" a dezvaluit actorul pentru publicatia People. "Acum sunt iarasi asa cum imi doream, mai pufos" a glumit actorul. Actorul si-a aratat fizicul impresionant in cateva imagini din noul sau film


The Incredible Burt Wonderstone
este povestea iluzionistului cu acelasi nume din Las Vegas, care decide sa se asocieze cu fostul lui partener, un alt magician iscusit, Anton Lovecraft (Steve Buscemi) atunci cand in peisaj apare Steve Haines (Jim Carrey), un iluzionist de strada, gata sa ii fure gloria.
 

Filmul ajunge si in Romania pe 19 aprilie.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies