marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jet Li a tinut in secret timp de 3 ani boala de care sufera, cum arata la 51 de ani eroul din  Romeo Must Die

Jet Li, cunoscutul actor chinez de filme de actiune se trateaza pentru hipertiroidism , boala de care sufera din 2010, dar pe care a tinut-o sub control medical. Acum se pare, ca boala a recidivat si este iarasi nevoie de interventie medicala, scriu cei de la Hollywood Reporter.

Jet Li a tinut in secret timp de 3 ani boala de care sufera, cum arata la 51 de ani eroul din Romeo Must Die


Jet Li sufera o hipertiroidism, o boala care il macina de cativa ani, dar despre care s-a ferit sa vorbeasca. Hipertiroidismul apare cand glanda tiroida produce hormon tiroidian in exces.

La 50 de ani, starul a dezvaluit problemele de sanatate in cadrul unui show de talente in juriul caruia se afla, in China. In ultimele sale aparitii, Li a aratat schimbat, mult mai gras si schimbat la fata. Actorul a glumit, spunand ca "Sunt gras, nu am timp sa pierd greutatea. Asta e adevarul".

 

Tratamentul pe care-l urmeaza nu ii permite activitate fizica excesiva. Li sustine ca nu se considera un erou sau un specialist in arte martiale, desi cariera sa se bazeaza pe filme de actiune. Li a fost campion la arte martiale inca de mic, dar in anii '80 si-a indreptat atentia catre o cariera cinematografica. A cunoscut faima cu adevarat cu seria Once Upon a Time in China, unde l-a jucat pe maestrul de arte amartiale Wong Fei Hung.

 

 

Filmele sale facute la Hollywood contin titluri ca Lethal Weapon 4, Romeo Must Die si The Expendables 2.

Actorul a dat de inteles ca a avut momente in care s-a indoit de faptul ca ar mai putea continua cariera. "Am dureri, dar nu sufar constant. De asta sunt bucuros".

 

Sursa  foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies