marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jessica Chastain se transforma in sex-simbolul Hollywoodului: actrita o va portretiza pe Marilyn Monroe intr-un film produs de Brad Pitt

Jessica Chastain se pregateste pentru un rol biografic impresionant. Cei de la The Wrap scriu ca actrita nominalizata la Oscar pentru Zero Dark Thirty, o va juca pe Marilyn Monroe in filmul "Blonde", regizat de Andrew Dominik.

Jessica Chastain se transforma in sex-simbolul Hollywoodului: actrita o va portretiza pe Marilyn Monroe intr-un film produs de Brad Pitt

 

Jessica Chastain, de doua ori nominalizata la Oscar, o va aduce pe marile ecrane pe Marilyn Monroe, intr-un film produs de Plan B Entertainiment, compania lui Brad Pitt. Filmul va fi semnat de regizorul Andrew Dominik, cu care Brad Pitt a lucrat la Killing Them Softly.

Astfel, Chastain se va alatura actritelor Michelle Williams ("O saptamana cu Marilyn/ My Week With Marilyn"), Mira Sorvino si Ashley Judd ("Norma Jean si Marilyn/ Norma Jean & Marilyn") si Susan Griffiths ("Marilyn & Me"), care au interpretat-o pe Marilyn Monroe. De asemenea, actrita australiana Poppy Montgomery a interpretat-o pe Monroe intr-o miniserie TV, lansata in 2001 si avand la baza volumul "Blonde".
 

 


Cu o cariera in cinematografie de 16 ani, desi fara niciun fel de experienta in domeniu inainte de a fi promovata ca sex simbol, Marilyn Monroe a devenit o legenda de talie mondiala - cu 29 de filme in palmares, aparitii in reviste -, dar si muza pentru numerosi artisti. Monroe este detinatoarea unui premiu Globul de Aur, pentru rolul din "Unora le place jazz-ul". Marilyn Monroe a murit in august 1962, la varsta de 36 de ani, din cauza unei supradoze de droguri si medicamente.


Jessica Chastain s-a remarcat in 2011 in filmele "Pomul vietii/ The Tree of Life" si "Culoarea sentimentelor/ The Help". Chastain a avut aparitii speciale in diferite show-uri de televiziune inainte de a-si face debutul, in 2008, in filmul independent "Jolene". In 2011, actrita a primit aprecieri pentru rolul din lungmetrajul "Pomul vietii", pentru care a obtinut si o nominalizare la Oscar. De asemenea, pentru partitura din "Pomul vietii", actrita americana a fost nominalizata la premiile Globurile de Aur si BAFTA. Totodata, pentru rolul sau din thrillerul "Zero Dark Thirty", Jessica Chastain a fost apreciata de critici si a castigat premiul pentru cea mai buna actrita din partea Broadcast Film Critics Association, precum si un Glob de Aur.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies