marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jessica Alba: O sa am mai multe scene de dans in Sin City 2

Noul film al lui Frank Miller si Robert Rodriguez, Sin City: A Dame to Kill For o va aduce din nou pe Jessica Alba in scenele care au facut-o celebra.

Jessica Alba: O sa am mai multe scene de dans in Sin City 2

Actrita, in varsta de 31 de ani, a marturisit ca va avea mai multe scene de dans in noul film - Sin City: A Dame to Kill For care are o distributie impresionanta ce ii numara pe Mickey Rourke, Rosario Dawson, Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin, Juno Temple, Ray Liotta, Jeremy Piven, Benicio Del Toro, Clive Owen si Michael Madsen.


Jessica Alba pegateste 3 filme pentru acest an: comedia A.C.O.D. cu Adam Scott, Machete Kills cu Danny Trejo, Amber Heard, Mel Gibson si Sofía Vergara si Sin City: A Dame to Kill For.


"Am invatat foarte multe coreografii noi. Voi dansa mai mult decat in primul film" , a declarat Jessica Alba care initial a insistat ca o dublura sa filmeze in locul ei scenele de striptease din film. Actrita a dezvaluit in Vulture ca a avut nevoie de 3 luni pentru a se pregati de acest rol: "A fost o adevarata nebunie. A fost foarte greu si veti vedea de ce." Vedeta a nascut anul trecut al doilea copil si era ingrijorata de modul in care arata.


Actiunea din Sin City 2: A Dame To Kill va avea loc inainte, dupa si in timpul evenimentelor din primul film si va incalca toate regulile unui sequel sau prequel. Pe langa vechea distributie, alte nume noi impresionante pe care regizorul Robert Rodriguez a reusit sa le aduca sunt Joseph Gordon-Levitt sau Rosario Dawson.


Daca Jessica Alba revine ca Nancy Callahan, o dansatoare care ajunge sa fie implicata in lumea interlopa, Bruce Willis reia rolul lui Hartigan. Lansat in 2005, Sin City este considerat printre cele mai bune filme create vreodata si se afla pe locul 137 in Top 250 IMDb, cu o nota de 8.2. Pelicula este considerat o capodopera a filmelor fantasy noir.

Sin City: A Dame To Kill se va lansa si in Romania incepand cu 4 octombrie 2013.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies