marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jesse Eisenberg a fost confirmat in rolul lui Lex Luthor pentru filmul Batman vs. Superman. Cum a comentat Zack Snyder alegerea facuta

Dupa o serie de speculatii legate de actorul care il va interpreta pe Lex Luthor in Batman vs. Superman, misterul din jurul acestei informatii a fost dezvaluit.

Jesse Eisenberg a fost confirmat in rolul lui Lex Luthor pentru filmul Batman vs. Superman. Cum a comentat Zack Snyder alegerea facuta

Jess Eisenberg, cunoscut pentru rolurile din The Social Network si Aventureland isi va face cunoscuta partea intunecata, el urmand sa joace in superproductia care se va lansa in 2016, alaturi de Henry Cavill si Ben Affleck. 

 

Cei de la Warner Bros. au anuntat aceasta informatie la sfarsitul saptamanii, dezvaluind si numele celui care va fi majordomul loial al lui Batman, Alfred Pennyworth, rolul revenindu-i lui Jeremy Irons.

 

Inaintea confirmarii oficiale, Bryan Cranston, starul din Breaking Bad, parea favorit pentru interpretarea dusmnului lui Superman, insa producatorii se pare ca au gandit altfel proiectul.



Inaintea lui Eisenberg, nume marti din cinematografia mondiala l-au jucat pe Lex Luthor, printre acestia numarandu-se Kevin Spacey (Superman Returns, 2006) si Gene Hackman (Superman, 1978).

 

"Lex Luthor este considerat intotdeauna cel mai cunoscut dusman al lui Superman. Ce este grozav la Lex este faptul ca el exista si dincolo de limitele stereotipului de personaj negativ. Este un personaj complicat si sofisticat al carui intelect ii ofera posibilitatea de a se lupta cu Superman", a declarat regizorul Zack Snyder.



"Avandu-l pe Jesse in acest rol, ne permitem sa exploram aceasta dinamica interesanta si sa-i oferim personajului cateva directii noi si neasteptate", a adaugat acesta.


Invaluit in mister, Superman vs Batman a creat deja o serie de controverse pana acum, alegerea lui Ben Affleck in rolul lui Superman fiind cea care a fost cap de afis. Henry Cavill va reveni in rolul lui Superman, lui alaturandu-se si Gal Galdot (Wonder Woman) si Amy Adams (Lois Lane).
 

Regizorul Zack Snyder a dezvaluit ca cei doi supereroi vor revolutiona lumea filmelor cu super eroi, Superman (Henry Cavill) si Batman (Ben Affleck) urmand sa aiba parte de o confruntare fizica.
 


 


Snyder a confirmat in cadrul unui eveniment recent: „Desigur, vor avea loc conflicte directe intre cei doi”. Primele zvonuri referitoare la partea a doua a lui „Man of Steel” au aparut in luna iulie, la Comic Con, atragand concomitent simpatia publicului care au adaugat seriei subtitlul „Superman versus Batman”. Regizorul a continuat: „Partea cea mai tare a acestui proiect este ca ne vom centraliza exclusiv pe relatia dintre cei doi. Ne vom si juca putin cu personajele, acestea trecand de la prietenie la dusmanie si viceversa.”


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies