marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lopez nu e singura pe lista casatoriilor scandalos de scurte: cele mai rapide divorturi ale actorilor

Vedetele de la Hollywood sunt cunoscute pentru cat de repede s-au grabit sa se afiseze in fata altarului, crezand ca au gasit fericirea. Multi au descoperit in cateva saptamani, luni, unii chiar zile, ca s-au grabit si au facut greseli enorme, asa ca s-au despartit la fel de repede cum s-au casatorit. Iata care au fost cele mai scurte casatorii ale actorilor de la Hollywood.

Drew Barrymore si Tom Green

Drew Barrymore a avut doua dintre cele mai scurte casatorii de la Hollywood. Prima data a fost casatorita cu Jeremy Thomas in 1994, dar dupa 30 de zile, cei doi au divortat. Al doilea mariaj al actritei a fost cel cu Tom Green, dar si acesta a fost un esec, cei doi divortand dupa cinci luni, in 2001.

Cher si Gregg Allman

Actrita si cantareata Cher era indragostita lulea de Gregg Allman, asa ca 1975, cei doi au decis spontan sa se casatoreasca, au inchiriat o masina si s-au dus in Las Vegas. Dupa  doar noua zile, cei doi au regretat decizia pripita si s-au despartit. Gregg Allman s-a mai casatorit de cinci ori de atunci. In schimb Cher a fost mai constanta, casatoria ei cu Sonny Bono a rezistat 11 ani.

Robin Givens si Mike Tyson

Actrita Robin Givens l-a cunoscut pe celebrul Mike Tyson in martie 1987, iar in februarie 1988 cei doi se casatoreau. La un an distanta cei doi divortau. Actria a recidivat si in 1997, cand a hotarat sa se marite cu instructorul ei de tenis, de care a decis sa se desparta in aceeasi zi. Insa actele de divort le-au depus la cateva luni distanta.

Jennifer Lopez si Chris Judd

Jennifer Lopez pare sa fie campioana casatoriilor esuate in ultimii ani. In 2001, ea sa casatorea a doua oara cu unul din dansatorii ei, Chris Judd. La numai opt luni, cei doi divortau. In 2000, actrita/cantareata se casatorea pentru prima data cu Ojani Noa, dar la 13 luni de la fericitul eveniment, au decis sa mearga pe drumuri separate.  Nici macar casnicia cu Marc Anthony n-a durat, desi pareau unul din cele mai solide cupluri din showbiz. Dupa 7 ani, J.Lo este din nou singura.

Renee Zellweger si Kenny Chesney

Actrita Renee Zellweger si cantaretul de muzica country Kenny Chesney s-au cunoscut la un eveniment caritabil in  ianuarie 2005. La patru luni distanta cei doi se aflau in fata altarului, jurandu-si dragoste eterna. Din pacate, iubirea lor s-a destramat dupa patru luni.

Nicolas Cage si Lisa Marie Presley
 
Lisa Mary Presley a fost casatorita cu Michael Jackson 20 de luni, din mai 1994 pana in decembrie 1995. In 2002, fiica lui Elvis Presley a repetat istoria, casatorindu-se cu Nicolas Cage, dar la trei luni distanta cei doi se isi spuneau adio.

Carmen Electra si Dennis Rodman

Unul din cele mai neobisnuite cupluri de la Hollywood, Carmen Electra si Dennis Rodman au rezistat casatoriti doar sase luni, din noiembrie 1998 pana in aprilie 1999, cand au divortat. Se spune ca la doar noua zile dupa ce au semnat certificatul de casatorie, deja se gandeau la despartire. Totusi, au ramas casatoriti inca 6 luni.

Bradley Cooper si Jennifer Esposito

Celebrii actori Bradley Cooper si Jennifer Esposito au fost sot si sotie doar patru luni. Cuplul s-a casatorit in decembrie 2006, in cadrul unei ceremonii restranse, dar in primavara lui 2007, au divortat. Conform declaratiilor despartirea a fost mutuala si fara scandal.

Mario Lopez si Ali Landry

Mario Lopez, cunoscut datorita rolului din serialul "Salvati de clopotel" si Ali Landry au avut parte de unul din cele mai jenante divorturi. La doua saptamani dupa ce se casatoreau, declarand cat de ferciti sunt, cei doi anuntau vestea soc: divorteaza. Daca Landry a sustinut ca a gasit dovezi destul de clare ca a fost inselata de sotul ei la petrecerea burlacilor, Lopez a declarat ca nu era pregatit pentru casatorie.

Chris Kattan si Sunshine Tutt

Dupa opt saptamani de la casatorie, cuplul Kattan (actorul cunoscut pentru showul Saturday Night Live) -Tutt se destrama, in iunie 2008. Actele de divort le-au depus la inceputul anului 2009.

Chad Michael Murray si Sophia Bush

Chad Michael Murray si Sophia Bush, doua dintre vedetele serialului One Tree Hill s-au grabit sa se casatoreasca in aprilie 2005, decizie pe care au regretat-o, iar dupa cinci luni cuplul s-a destramat. La scurt timp dupa, actorul a pus ochii pe o alta colega de pe platourile de filmari de la One Tree Hill, Kenzie Dalton. Acum, cei doi sunt logoditi.

Shannen Doherty si Ashley Hamilton

Frumoasa actrita din Beverly Hills a dat-o in bara de doua cu mariajele de scurta durata: prima data a stat casatorita cinci luni cu Ashley Hamilton, de care a divortat in 1994, iar a doua oara s-a casatorit cu Rick Solomon, cu care a rezista noua luni, pana in 2003.

Paula Abdul si Brad Beckerman

Paula Abdul si designerul Brad Beckerman s-au iubit timp de 17 luni, pana cand au decis sa divorteze in 1997. Paula Abdul a mai fost casatorita si cu Emilio Estevez, din 1992 pana in 1994.

Hank Azaria si Helen Hunt

Helen Hunt si Hank Azaria au fost iiubiti timp de cinci ani, apoi au decis sa se casatoreasca, in 1999. Se pare ca aceasta decizie le-a destramat relatia, pentru ca cei doi au rezistat doar 11 luni casatoriti.

 


Modifică setările cookies