marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lopez a aratat mai mult decat trebuia intr-o rochie cu un decolteu urias la Globurile de Aur: momentul care a facut Twitter-ul sa explodeze

Jennifer Lopez a reusit si in acest an sa bifeze o apairite sexy si impecabila pe covorul rosu la Gala Globurilor de Aur. Intr-o rochie decupata si foarte decoltata, Lopez a atras toate privirile. Insa, cand a urcat pe scena, rochia a aratat mai mult decat trebuia, iar colegul ei de, Jeremy Renner a facut niste remarci ce i-au facut pe fani sa reactioneze imediat pe Twitter.

Jennifer Lopez a aratat mai mult decat trebuia intr-o rochie cu un decolteu urias la Globurile de Aur: momentul care a facut Twitter-ul sa explodeze

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE DE LA GLOBURILE DE AUR 2015

 

 

Jennifer Lopez, care isi va lansa in curand un nou film, "The Boy Next Door",  a reusit sa impresionze la Globurile de Aur 2015. Vedeta a venit sa prezinte una dintre categorii si ca intodeauna a fost o diva suprema.

 

Rochia, semnata Zuhair Murad,  i-a pus in valoare picioarele tonifiate, iar decolteul adanc a reusit sa ii ameteasca pe toti cei din jurul ei. Insa, cand a urcat pe scena, colegul ei Jeremy Renner a facut niste comentarii deplasate, cu referire la decolteul ei : "Tu deja ai globuri de aur". Desi era stanjenita de situatie, diva a trecut cu eleganta peste moment, insa spectatorii au reactionat imediat pe Twitter, fiind unul dintre cele mai discutate momente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La 45 de ani, Jennifer Lopez continua sa domine piata de film si muzica. La finalul acestei luni, fanii din Romania o pot vedea pe marile ecrane, in cinema, in The Boy Next Door, un thriller pasional.

 

 

In filmul The Boy Next Door, Jennifer Lopez este o sotie care traieste intr-o casnicie anosta, fara dragoste. Cand un student Noah (Ryan Guzman) se muta langa ea, frecventeaza liceul la care ea preda si incepe sa ii ofere atentie, aceasta incepe o aventura cu el. Insa, femeia decide sa incheie aventura, dar studentul nu este gata sa renunte asa usor.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies