marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence face dezvaluiri despre noul film X-men: actrita va purta costum pentru rolul Mystique, Halle Berry se intoarce in franciza cu mutanti

Actrita Jennifer Lawrence lasa pentru o perioada rolurile de Oscar si se intoarce la cele care i-au adus popularitate. In noimebrie fanii o pot vedea in rolul Katniss in The Hunger Games, iar in 2014 va relua rolul Mystique in X-men Days of Future Past. Actrita de 22 de ani a dezvaluit mai multe secrete despre noul film X-men.

Jennifer Lawrence face dezvaluiri despre noul film X-men: actrita va purta costum pentru rolul Mystique, Halle Berry se intoarce in franciza cu mutanti


Jennifer Lawrence
a declarat intr-un interviu pentru Total Film ca va purta un costum in noul film X-men. Pana acum, actrita a fost pictata direct pe corp pentru rolul Mistique, insa de aceasta data va purta un costum. Jennifer Lawrence este a doua actrita care o joaca pe frumoasa si albastra Mystique, dupa Rebecca Romijn, care a jucat in seria originala X-men, lansata in 2005 de regizorul Bryan Singer.
 

"Sunt foarte bucuroasa ca voi purta un costum de aceasta data. O sa ma acopere de la gat in jos si astfel voi scuti tot timpul petrecut la machiaj, dar si iritatiile. Data trecuta am suferit mult din cauza asta, mi se irita pielea" a spus actrita pentru Total Film.


Actrita de 22 de ani va incepe filmarile la X-men Days of Future Past in luna mai, insa spune ca n-a apucat sa citeasca scenariul. Noul film este regizat de Bryan Singer, cel care a creat seria originala.

 

 

Singer spune ca filmul sau va fi mult mai ambitios si nu va fi  o continuare obisnuita. X-men: Days of Future Past va fi inspirat de benzile desenate cu acelasi nume, in care tema centrala este calatoria in timp si viitorul distopic. Mai mult, Singer ii va readuce inapoi pe actorii Sir Ian McKellen si Patrick Stewart, in rolurile celor doi rivali, Magneto si Profesorul X la maturitate (cele doua personaje sunt jucate de Fassbender si McAvoy, versiunile lor la tinerete). Dar fanii vor avea parte si de o surpriza: producatorii au anuntat ca Peter Dinklage, starul din Game of Thrones, va avea un rol cheie in film.

 

 

 


"X-men: Days of Future Past va fi cel mai mare film pe care l-am facut vreodata. Daca incerci sa te ocupi de fiecare detaliu al povestii, poate fi prea mult material pentru un singur film. Insa daca reusesti sa surprinzi esenta povestii si a personajelor, poti sa faci un film foarte bun. Fanii si non-fanii vor descoperi o poveste teribil de interesanta" a spus Singer pentru Collider. Distributia va fi formata din nume ca Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Peter Dinklage, dar si nume din seria originala: Sir Ian McKellen, Sir Patrick Stewart, Anna Paquin.


Halle Berry a confirmat si ea ca va reveni in rolul Storm. Bryan Singer a declarat ca actrita a discutat cu el si exista 90% sanse sa revina: "Mi-a confirmat ca revine in rolul Storm. Nu pot si nici ea nu poate confirma 100%, insa sunt mari sansa sa o vedeti din nou in rolul Storm. Inca mai exista cateva aspecte ce trebuie discutate si negociate. Filmarile incep in aprilie, deci nu cred ca se pune problema ca negocierile sa pice" a zis regizorul Bryan Singer.

 

 

X-Men: Days of Future Past are deja un scenariu scris de Simon Kinberg si se va lansa pe 18 iulie 2014.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies