marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence: cum a gafat actrita de 22 de ani numind actoria "o prostie" inainte de Oscaruri

La 22 de ani, tarana actrita Jennifer Lawrence are Hollywood-ul la picioare. Acrita nascuta in Kentucky are mari sanse sa obtina a doua nominalizare la Oscar din cariera peste cateva zile cu rolul lui Tiffany din comedia "Silver Linings Playbook", insa presa considera ca a gafat, facandu-si un deserviciu in fata membrilor Academiei Americane de Film, dupa ce a numit actoria "o prostie" intr-un interviu pentru revista Vanity Fair.

Jennifer Lawrence: cum a gafat actrita de 22 de ani numind actoria o prostie inainte de Oscaruri

GALERIE FOTO 25 de imagini cu Jennifer Lawrence


Jennifer Lawrence se numara printre cei mai frumosi oameni din lume (conform People), este in top cele mai bine imbracate vedete si a primit o nominalizare la Oscar la doar 19 ani pentru rolul din Winter's Bone.


Starul francizei Hunger Games a fost numita in 2012 cea mai dorita femeie din lume de revista Vanity Fair, insa in aceeasi revista, vedeta a numit actoria "o prostie". E drept, actrita incerca sa explice ca faima nu i s-a urcat la cap, insa nu a facut decat sa loveasca in meseria ei si colegii de breasla.


"Nu vreau sa par nepoliticoasa, insa actoria este o prostie. Toata lumea ma intreaba: << cum poti ramane atat de echilibrata?>> De ce as si ingamfata? Nu salvez viata nimanui. Sunt doctori care salveaza vieri, pompieri care alearga in cladiri in flacari. Eu fac filme. Este o prostie" a declarat actrita incingand un pic spiritele printre colegii sai.


Unele voci au sugerat ca un astfel de comentariu realizat cu cateva zile inainte ca voturile pentru nominalizarile la Oscar 2013 sa se inchida i-ar putea dauna. Actrita a primit deja o nominalizare la Globurile de Aur 2013. Silver Linings Playbook prezinta modul in care un scriitor reuseste sa se recupereze dupa o serie de accidente din viata profesionala si personala.Ea joaca in film alaturi de Bradley Cooper, Robert De Niro, Jacki Weaver, Anupam Kher, Julia Stiles si Chris Tucker.


Actrita a dezvaluit in acelasi interviu ca nu a mers la liceu, dar ca a avut profesori privati pentru ca a lucrat la un show TV in perioada adolescentei. Din acest motiv nu se considera "educata in mod vast", insa admite ca a citit romanul Anna Karenina. Se plange mamei ei ca desi are bani nu este suficient de matura sa-si cumpere o casa. Pe Jennifer o vom vedea anul acesta in filmul Serena, in care joaca din nou alaturi de Bradley Cooper si in The Hunger Games: Catching Fire.

 

The Silver Linings Playbook
Regie: David Owen Russell
Distributie: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence. Robert De Niro

Daivd O. Russell, regizorul unor filme apreciate ca The Fighter sau Three Kings revine in atentia fanilor cu o comedie-drama, in care rolurile principale sunt jucate de Bradley Cooper si Jennifer Lawrence. Filmul spune povestea lui Pat Peoples (Bradley Cooper)  un fost profesor care a petrecut patru ani intr-o institutie care trateaza bolile mintale si care se muta inapoi cu parintii. Acesta incearca sa se reimpace cu fosta sotie, fiind convins ca nu au trecut decat cateva luni de la plecarea sa. Intre timp, situatia se schimba atunci cand Pat o intalneste pe Tiffany (Jennifer Lawrence), o frumoasa vecina, care are si ea probleme mintale.
 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies