marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence, cea mai iubita actrita a momentului, ar putea juca in The Hateful Eight, noul film al lui Quentin Tarantino

Jennifer Lawrence se pregateste pentru una dintre cele mai interesante miscari din cariera de pana acum. Actrita de 24 de ani, premiata cu Oscar pentru Silver Linings Playbook, este dorita in urmatorul film al lui Quentin Tarantino, The Hateful Eight, informeaza cei de la Collider.

Jennifer Lawrence, cea mai iubita actrita a momentului, ar putea juca in The Hateful Eight, noul film al lui Quentin Tarantino



Jennifer Lawrence
a facut numai miscari bune in ultima vreme, ceea ce i-au asigurat o cariera spectaculoasa si o ascensiune fulminanta la Hollywood. In doar cativa ani  a colaborat cu mari regizori, este eroina uneia dintre cele mai tari francize de la Hollywood - The Hunger Games si are deja in palmares un Oscar ("Silver Linings Playbook").

Conform presei americane, Jennifer Lawrence se pregateste pentru cea mai tare colaborare posibila si ar putea juca in urmatorul film al lui Quentin Tarantino. Nu se stie insa nimic despre ce personaj e vorba, insa presa speculeaza ca ar putea fi vorba de personajul feminin central, Daisy Domergue, “The Prisoner”. Insa, Quentin Tarantino e un regizor extrem de imprevizibil si e posibil sa fi pregatit un alt personaj special pentru ea.


Jennifer Lawrence
va avea un an extrem de incarcat: va incheia filmarile la Mockingjay - Part 2, ultimul film din seria The Hunger Games si va incepe filmarile la Joy, o noua colaborare cu regizorul David O. Russell.


Povestea filmului va urmari doi vanatori de recompense, care aduc in fata tribunalului o femeie condamnata la moarte prin executie, dar si povestea unui fost soldat ce prefera sa isi faca singur justita. Actiunea este plasata in Vestul Salbatic si va fi un western intr-un stil deosebit, asa cum ne-a obisnuit deja Tarantino.


In The Hateful Eight vor juca nume ca  Bruce Dern, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Kurt Russell, James Remar, Amber Tamblyn, Walton Goggins sau Zoe Bell.


Galerie foto


Modifică setările cookies