marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au casatorit in secret: unde a avut loc nunta celor doi

Actorii americani Jennifer Aniston si Justin Theroux, logoditi din august 2012, s-au casatorit intr-o ceremonie-surpriza organizata miercuri seara la resedinta lor din Bel Air, de langa Los Angeles, anunta joi presa americana.

Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au casatorit in secret: unde a avut loc nunta celor doi

Artista le spusese celor peste 70 de invitati ca vor participa la o petrecere cu ocazia zilei de nastere a cineastului, care implineste 44 de ani la 10 august, asa incat toti au fost (placut) impresionati cand au aflat ca prietenii lor au decis (in sfarsit, ar spune unii) sa-si uneasca oficial destinele, relateaza Agerpres.


Evenimentul a avut loc in aer liber, dupa cum se poate vedea in fotografiile publicate de portalul TMZ. Fotografii acestei publicatii au reusit sa obtina si imagini ale unui preot care venea la luxoasa proprietate, precum si ale unui tort ornat cu doua papusi (un el si o ea), conform traditiei de nunta.


Au fost de fata la aceste momente deosebite, printre altii, actrita Lisa Kudrow, prietena a miresei, cu care a jucat in celebrul serial 'Friends', precum si actorul Jason Bateman, cantareata Sia, actrita Chelsea Handler, cuplul format din actorii John Krasinski si Emily Blunt, prezentatoarea Ellen DeGeneres, designerul de bijuterii Jennifer Meyer si fotograful Terry Richardson.

 

 

 


Jennifer Aniston are 46 de ani si l-a cunoscut pe proaspatul ei sot in timpul filmarilor pentru 'Tropic Thunder', in Hawaii, in 2008. Idila lor a inceput insa mai tarziu, in 2011, pe cand lucrau impreuna la o alta pelicula, comedia 'Wanderlust'.
Frumoasa actrita blonda cu ochi albastri a fost casatorita timp de cinci ani cu un coleg de breasla renumit si el nu numai pentru talentul artistic, ci si pentru aspectul sau, Brad Pitt. Desi pareau a forma una dintre cele mai solide familii de la Hollywood, relatia lor s-a destramat dupa ce el s-a indragostit de Angelina Jolie. Justin Theroux a avut o legatura de lunga durata cu stilista Heidi Bivens, de care s-a despartit in 2011.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies