marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston arata perfect la 43 de ani: cum si-a surprins fanii la filmarile comediei "We're the Millers"

Jennifer Aniston continua productia la comedia We're the Millers si a facut senzatie pe platourile de filmare, unde si-a afisat corpul perfect.

Jennifer Aniston arata perfect la 43 de ani: cum si-a surprins fanii la filmarile comediei We re the Millers

 

 

GALERIE FOTO: 30 IMAGINI DIN CARIERA LUI JENNIFER ANISTON!

 

Actrita va avea scene in care va aparea doar in lenjerie intima, insa aceasta a decis sa foloseasca o dublura. La 43 de ani, Jennifer Aniston este una dintre cele mai frumoase actrite, invidiate de femeile din intreaga lume pentru silueta ei fara cusur, dar se fereste sa apara in filme in ipostaze intime. Cea mai incendiara aparitie a actritei a fost in comedia Horribile Bosses (2011) ,in care a jucat rolul unei doctorite nimfomane care isi hartuia sexual angajatul.

 

In noua comedie, Jennifer Aniston va avea parte si de scene cu multa actiune, la care filmeaza in aceste momente si se va reintalni cu colegul ei Jason Sudeikis, alaturi de care a mai jucat si in Horrible Bosses.

 


Jason Sudeikis va intra in pielea unui traficant de marijuana care vrea sa renunte la activitatile infractionale, nu inainte de a perfecta o ultima afacere de pe urma careia sa traiasca in belsug tot restul vietii. Pentru a trece ilegal peste granita Mexicului cu SUA o cantitate uriasa de droguri, barbatul trebuie sa faca rost urgent de o familie falsa si sa pozeze in turist american care isi petrece vacanta in strainatate. In acest scop, dealerul de stupefiante angajeaza o prostituata pe post de nevasta (Jennifer Aniston), o tanara fugita de acasa pe post de fiica (Emma Roberts) si un baiat redus mintal din vecini pe post de fiu.

Pelicula este regizata de Rawson Marshall Thurber si se va lansa in cinematografe in 2013.

 

Dublura lui Jennifer Aniston in filmul We're the Millers


 

Jennifer Aniston trece printr-o perioada mai mult decat fericita si are toate motivele de bucurie dupa ce saptamanile trecute, a acceptat inelul de logodna daruit de iubitul ei, actorul si scenasristul Justin Theroux.


Sursa foto: Splash

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies