marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston: actrita demonstreaza ca este una dintre cele mai frumoase femei din lume la 43 de ani cu o aparitie de senzatie

Jennifer Aniston se bucura de o vacanta cu mult soare, in Cabo San Lucas, din Mexic, alaturi de logodnicul sau, Justin Theroux.

Jennifer Aniston: actrita demonstreaza ca este una dintre cele mai frumoase femei din lume la 43 de ani cu o aparitie de senzatie

Jennifer Aniston a fost fotografiata in bikini la piscina hotelului in care sta alaturi de logodnicul sau, informeaza huffingtonpost.com.

Abdomenul plat al actritei a infirmat zvonurile conform carora ea ar fi insarcinata cu gemeni, asa cum au scris mai multe publicatii.  Jennifer Aniston si iubitul ei, actorul Justin Theroux, s-au logodit in luna august a acestui an.

Jennifer Aniston, in varsta de 43 de ani, a fost casatorita cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divortat in 2005, dupa aparitia in presa hollywoodiana a unor informatii potrivit carora acesta a inselat-o cu o alta actrita celebra de la Hollywood, Angelina Jolie.


Aniston a devenit cunoscuta gratie rolului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC incepand din 1994. Pentru acest rol, actrita americana a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy si un Glob de Aur.


Dupa incheierea acestui serial, Jennifer Aniston, care a fost casatorita cu actorul Brad Pitt intre 2000 si 2005, a inceput sa joace si in filme pentru marele ecran, aparand in comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriza: Vine Polly!" (2004) si "Despartiti, dar impreuna" (2006). in ultimii ani, actrita a avut o tentativa de a juca si in alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fara control" (2005), dupa care a revenit la stilul comediilor romantice.


In luna februarie, Jennifer Aniston a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, devenind prima vedeta din distributia serialului "Friends" care a primit o astfel de distinctie.

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies