marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston a uimit pe toata lumea la Hollywood in noaptea Oscarurilor: cele mai tari cupluri de la Oscar 2013

La 44 de ani, Jennifer Aniston a stralucit intr-o rochie rosie Valentino la cea de-a 85 Gala a Oscarurilor, unde a facut cel mai iubit si frumos cuplu alaturi de partenerul ei - actorul si producatorul Justin Theroux.

Jennifer Aniston a uimit pe toata lumea la Hollywood in noaptea Oscarurilor: cele mai tari cupluri de la Oscar 2013

articole relationate

GALERIE FOTO: Cele mai frumoase aparitii de la Gala Oscar 2013!


Jennifer Aniston si Justin Theroux au fost numiti de revista People cel mai frumos cuplu din seara Oscarurilor.  Niciunul nu a primit o nominalizare la Oscar, insa Jennifer a prezentat alaturi de Channing Tatum categoria cele mai bune costume si cel mai bun machiaj. Cei doi au fost numiti recent si unul dintre cele mai puternice si influente cupluri hollywoodiene.



Si actorul Channing Tatum, numit cel mai sexy barbat din lume in 2012, a intrat in topul celor mai frumoase cupluri alaturi de sotia sa - Jenna Dewan: cei doi asteapta primul lor copil. Channing Tatum este favorit sa-l inlocuiasca pe Brad Pitt in distributia peliculei 20.000 Leagues Under the Sea, un remake al filmului din 1954, care se afla in planurile cineastului David Fincher.

 

George Clooney ramane unul dintre cei mai sexy barbati din lume. Alaturi de iubita sa, Stacey Kiebler, cei doi au format unul dintre cele mai elegante cupluri de la Oscaruri: in acest an actorul s-a laudat cu cea de-a 8-a nominalizare la Oscar, obtinuta ca producator al filmului Argo. Clooney are doua premii Oscar in palmares.
 

 

Ben Affleck si sotia sa Jennifer Garner au aratat cat de indragostiti sunt pe covorul rosu la Oscar. Cei doi s-au tinut de mana si s-au sarutat in fata fotografilor. "Toate celelalte 8 filme sunt extraordinare si multumesc la toti cei care au avut legatura cu acest film. Ii multumesc sotiei mele. Acum 15 ani nu stiam ce faceam, eram un copil cand am luat Oscarul, nu credeam ca voi reveni aici. Dar datorita acestor oameni care m-au sustinut si ajutat sunt iarasi aici. Nu conteaza de cate ori esti la pamant, conteaza cum te ridici" a zis Ben Affleck cu ochii in lacrimi atunci cand a luat Oscarul pentru cel mai bun film - Argo.


Alte cupluri care au mai impresionat cu prezentele lor pe covorul rosu au fost Nicole Kidman si Keith Urban, dar si Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas.

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies